MENIU

IMAGINILE ZILEI cu bolizii de lux ale fraților Tate ridicate de DIICOT - Imperiul proxeneților milionari se clatină

INQUAM / Octav Ganea

Operațiune de amploare la reședința de lux a fraților Tate. Încă de la primele ore ale dimineții, sâmbătă, mașinile de lux ale acestora au fost ridicate cu platformele de către procurori, iar luxoasele locuințe sunt puse sub sechestru.

Procurorii DIICOT îi acuză pe cei doi frați de constituirea unui grup infracțional care avea ca scop traficul de persoane. Averea celor doi a ajuns să fie pusă sub sechestru, iar acum, în aceeași situație sunt și mașinile acestora.

Cei care îi urmăresc pe frații Tate știu că cei doi au o pasiune pentru bolizii de lux, drept urmare, valoarea totală a mașinilor acestora este de ordinul sutelor de mii de euro.

Printre mașinile ridicate și puse sub sechestru se numără un Aston Martin Vanquish S Ultimate, a cărui valoare este de 250.000 de euro.

O altă mașină de lux pusă sub sechestru este un Rolls Royce Wraith Black Badge, care costă nu mai puțin de 360.000 de euro.

De asemenea, sub sechestru mai este și un BMW X6 M, de 30.000 de euro, dar și o Lada 1500, care valorează aproximativ 10.000 de euro.

INQUAM / Octav Ganea

Mai multe articole despre:
tate milionari frati trafic persoane sechestru masini