MENIU

IMAGINI ŞOCANTE, surprinse de camerele de supraveghere în CURTEA unei ŞCOLI din Suceava

Imagini şocante: gestul inconştient care ar fi putut duce la o tragedie

Doi copii, de 11 respectiv 14 ani, au ajuns aseară la spital, în Suceava, după ce au căzut de pe o schelă, de la trei metri înălţime. Accidentul a fost provocat de doi tineri inconştienţi care au vrut să-i sperie pe copii. Incidentul s-a petrecut în curtea unei şcoli şi a fost surprins de camerele de supraveghere. Autorii faptei sunt cercetaţi acum pentru vătămare corporală.

O glumă proastă a fost cât pe ce să se încheie cu o tragedie, aseară, la Suceava. Trei copii care voiau să culeagă dude s-au urcat pe o schelă aflată în curtea şcolii numărul 10 din Suceava. Alţi doi băieţi au venit şi au tras de schelă până când aceasta s-a prăbuşit.

Doi dintre copiii care au căzut de la trei metri înălţime s-au rănit. Ei au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava, dar medicii spun că starea lor este stabilă. Politiştii fac acum cercetări pentru a stabili circumstanţele în care s-a petrecut incidentul şi dacă schela cu pricina era asigurată. Cei doi băieţi care au provocat accidentul au fost identificaţi şi li s-au întocmit dosare penale.