MENIU

Caz revoltător în Mehedinţi! Copil de şase ani, agresat de tatăl unui coleg de clasă

Un băieţel de numai 6 ani a fost  agresat de tatăl unui coleg în drumul de la şcoală către casă. Scenele s-au produs pe uliţele satului Oreviţa Mare, din Mehedinţi, şi au fost filmate cu un telefon mobil.

În imagini se vede cum bărbatul de 32 de ani îl prinde de haine pe copil şi după ce îl ameninţă, îl împinge violent, iar acesta se prăbuşeşte la pământ.

Minorul este în grija unei bunici, deoarece părinţii sunt despărţiţi şi mama este plecată în Italia. Ca tutore legal, bunica a depus deja plângere la poliţie, transmite observator.tv.

Totul ar fi pornit de la o ceartă între băiat şi fiul agresorului. În loc să rezolve problema mergând la bunica băiatului, bărbatul i-a ţinut acestuia calea pe o uliţă, în drumul spre casă şi şi-a făcut singur dreptate, agresându-l şi ameninţându-l pe copil.

Micuţul s-a dus acasă şi nu i-a spus buncii despre agresiune, numai că întreaga scenă a fost filmată cu un telefon mobil şi a ajuns pe internet.

Pe numele agresorului a fost deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe. El a fost identificat, dar nu a fost deocamdată audiat, deoarece este de negăsit.

Mai multe articole despre:
bătaie părinţi copil