MENIU

Imagini revoltătoare: ce face o mamă pentru ca fetiţa ei de 8 ani "să fie frumoasă"

Pare ceva de necrezut, însă o fetiță în vârstă de 8 ani din California a fost supusă constant unor proceduri de injectare cu botox, pe care i le făcea mama ei, și asta, în viziunea femeii, pentru a-i preveni ridurile atunci când zâmbește și pentru a câștiga concursuri de frumusețe. Mama susține că fetița ei îi cerea singură să-i injecteze fața, pentru a fi "mai frumoasă".

Femeia i-a făcut fetiței sale injecții cu botox, în direct, chiar în timpul unei emisiuni televizate și a scandalizat serios opinia publică.

Kerry Campbell, angajată în calitate de cosmetician într-un salon, și-a epilat fetița cu ceară, pe picioare, doar preventiv, în caz că va intra la pubertate să nu-i apară fire de păr pe picioare. Mama copilului susține că i-a oferit injectii cu botox fetiţei doar pentru că aceasta i le-a cerut.

"Participam cu ea la un concurs și o auzeam plângându-se că are riduri și că e nemulțumită de fața ei. Când i-am povestit de botox, a spus că vrea și ea”, spune femeia, care insista că e o mamă foarte bună pentru Britney.

Kerry Campbell susține că mai sunt și alte mame care administrează botox fetițelor care participă la concursuri de miss și că lumea acestui tip de concursuri este foarte dură și impune multe reguli stricte. Aceasta a injectat substanța în fruntea și în buzele fetei.

Ea a spus: „Ce fac acum cu Britney, ar ajuta-o să devină o stea în cele din urmă. Sunt sigură că într-o zi va deveni un model, actriță sau cântăreață, i-am spus că acest lucru o va ajuta în orice fel. Cred că toate mamele ar trebui să o facă pentru fiicele lor. Am participat la diverse concursuri. Fiica mea a plâns în mod repetat că fața ei e urâtă. Este păcat că nu am început să-mi fac injecție de botox când eram la vârsta fiicei mele.

,,Totul este sub control, sunt un cosmetician calificat și știu foarte bine numărul de injecții, pentru condiții de siguranță. Sunt o mamă responsabilă. Și eu voi avea grijă de fiica mea toată viața ei și nimeni nu poate să-mi spună ce fac eu greșit. Am de gând să fac după cum consider că este potrivit. Fiica mea este cel mai fericit copil de pe pământ“, a adăugat ea.

Ulterior, femeia a intrat în vizorul oamenilor legii și a fost decăzută din drepturile părintești.

sursa

Mai multe articole despre:
fiică botox kerry campbell injecţii cu botox