MENIU

IMAGINI NOI din avion cu Autostrada care ne scoate în Europa

Departe de finalizare

Noi imagini filmate din avion cu cele doua tronsoane din autostrada Arad - Nadlac aflate in constructie au fost publicate de catre utlizatorii forumurilor dedicate subiectelor de infrastructura.

Autoritatile anuntau ca ar dori inaugurarea autostrazii pana la finele anului, macar a lotului 1 de la Nadlac la Pecica, insa pe imagini se poate observa ca lucrarile sunt inca departe de a fi finalizate, iar sansele unei inaugurari anul acesta sunt mici, scrie Hotnews.ro.

Cel mai avansat, aproape gata, este Lotul 1, insa acesta, desi are sanse sa fie terminat pana la finalul anului, nu va putea fi deschis circulatiei pentru ca drumul de legatura care ar permite descarcarea traficului in si de pe autostrada este asociat constructiei Lotului 2, un contract care a fost resemnat de curand cu acelasi constructor ca pe lotul 1.

Lotul 1 intre Nadlac si Pecica (22,22 km) a fost inceput in urma cu mai bine de doi ani de catre Romstrade, insa, odata cu scandalul arestarii patronului Nelu Iordache, contractul a fost reziliat. Mai multe...

Mai multe articole despre:
Arad Nădlac autostrada Arad-Nădlac