MENIU

Imagini spectaculoase de la recepția găzduită de Regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham

O recepție găzduită de regina Elisabeta a II-la Palatul Buckingham a avut loc, marți seara, pentru șefii de stat și de guvern care participă la summit-ul NATO. La recepție, a luat parte și președintele Klaus Iohannis. El a fost însoțit de Carmen Iohannis.

Evenimentul de la Palatul Buckigham marchează 70 de ani de la fondarea Alianței Nord-Atlantice și e găzduit de regina Elisabeta a II-a. Suverana și prințul Charles i-au întâmpinat pe liderii NATO, apoi li s-au alăturat pentru o fotografie de familie.

Șeful statului are un program aglomerat la acest summit. Președintele României a fost invitat, miercuri, la un dejun de lucru găzduit de Donald Trump. Liderul american i-a invitat la discuții doar pe reprezentanții statelor care au alocat 2% din buget pentru Apărare, acel prag minim de finanțare a armatei asupra căruia Donald Trump a insistat până a ajuns la amenințări.

Iohannis și Trump, dar și primele doamne, au schimbat vorbe amicale și la reuniunea de la Palat, după cum se poate observa din fotografiile publicate de Administrața Prezidențială.

Mai multe articole despre:
imagini reuniunea palat regina