MENIU

Imagini emoţionante la plecarea în Afganistan. Militarii români şi-au luat rămas-bun de la familii

Ceremonia de plecare în Afganistan

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a publicat pe pagina de Facebook oficială a instituţiei o serie de fotografii de la ceremonia de plecare în Afganistan a Elementului Naţional de Sprijin. Momentele în care militarii români şi-au luat rămas-bun de la copii şi soţii sunt cu adevărat emoţionante şi au fost surprinse în imagini.

"Gata pentru misiune!", aşa începe postul MApN publicat pe Facebook de la ceremonia de plecare în Afganistan a Elementului Naţional de Sprijin.

Militarii poartă uniformele Armatei Române şi sunt pregătiţi să plece peste hotare, în Afganistan, acolo unde se vor alătura celorlalte trupe străine care luptă pentru pacea mondială.

Potrivit Ministerului Apărării Naţionale, cei care au plecat astăzi vor fi dislocaţi în teatrul de operaţii din Afganistan.

Emoţiia şi-a făcut loc printre militari atunci când aceştia şi-au luat rămas-bun de la familiile lor, însă zâmbetele de pe feţe nu le-a lipsit. Imaginile au fost surprinse de fotograful Eugen Mihai.

Redăm mai jos postul publicată pe pagina oficială a ministerului, în care au fost ataşate şi imaginile de la ceremonie:

Gata pentru misiune!

Astăzi a avut loc ceremonia de plecare în Afganistan a Elementului Naţional de Sprijin!

Le urăm misiune uşoară colegilor noştri care, în următoarele zile, vor fi dislocaţi în teatrul de operaţii din Afganistan!