MENIU

Imagini cu fiul lui Nicolae Ceaușescu la vârsta de 76 de ani. Valentin Ceaușescu, figura cheie în istoria Stelei

Valentin Ceaușescu, fiul fostului lider al României, Nicolae Ceaușescu, și una dintre personalitățile principale implicate în triumful memorabil al Stelei București în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, și-a făcut recent apariția la Cercul Militar Național pentru a sărbători 38 de ani de la acea realizare istorică.

Valentin Ceaușescu, figura cheie în istoria Stelei \"86, impresionează la 38 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni

Fiind creatorul echipei care a cucerit primul trofeu european pentru un club românesc, Valentin Ceaușescu, în vârstă de 76 de ani, a fost prezent la eveniment îmbrăcat elegant și purtând o pereche de pantofi vișinii, care au atras atenția prin extravaganța lor.

Această sărbătoare nu a trecut neobservată de Clubul Sportiv al Armatei, iar ProSport l-a surprins pe Valentin Ceaușescu în momentul apariției sale la eveniment. Alegerea de încălțăminte extravagantă și stilul său au impresionat pe toată lumea.

La eveniment a fost prezent și Victor Pițurcă, fostul atacant al Stelei în perioada 1983-1989 și bun prieten al lui Valentin Ceaușescu. Cei doi au dezvăluit în repetate rânduri că au o relație strânsă de prietenie.

Legătura dintre Victor Pițurcă și Valentin Ceaușescu

În perioada în care Nicolae Ceaușescu conducea țara, Valentin era implicat activ în politica de transferuri a Stelei București, având ca scop construirea unei echipe puternice atât la nivel național, cât și internațional.

Legătura sa de prietenie cu Victor Pițurcă a început în acea perioadă și s-a menținut de-a lungul timpului. Victor Pițurcă, fost selecționer al României, a fost la rândul său lăudat de Valentin Ceaușescu pentru abilitățile sale de antrenor și pentru modul în care știe să motiveze și să pregătească echipa în detaliu pentru fiecare meci.

„Pițurcă a fost unul dintre copiii mei. A fost un jucător foarte inteligent. Sunt mândru de el. Este un tehnician bun pentru că organizează jocul și știe cum să-i facă pe jucători, indiferent de nume, să muncească din greu”, a declarat Valentin Ceaușescu, exprimându-și admirația pentru talentul și dedicarea lui Pițurcă.