MENIU

VIDEO Imaginile din curtea Institutului "Matei Balș" care au stârnit panică. Convoi de ambulanțe COVID

Ambulanțe Covid-19, la coadă în curtea Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș

Mai multe fotografii și o filmare postate, sâmbătă, de un medic și o asistentă de la Institutul "Matei Balş" au devenit în scurt timp virale. În instantanee apare o coloană de ambulanțe COVID, la intrarea și în curtea instituției, iar mesajul este mai mult decât îngrijorător. 

„Mai aveti indoieli referitor la existenta problemelor de sanatate determinate de SARS-Cov 2? Aceasta este o imagine din curtea Institutului National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals, spital COVID de faza 1. Imaginea este preluata de pe pagina unei colege, Gabi Ciobanu asistent medical in spital!” a scris medicul Maria Nițescu pe o rețea de socializare.

Asistenta care a difuzat fotografia a postat și o scurtă filmare, în care se observă coada de ambulanțe SMURD cu echipaj dotat anti-COVID intrând în curtea instituției.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a anunţat, vineri seară, că în spitalele care internează pacienţi cu coronavirus în Bucureşti nu mai sunt locuri la Terapie Intensivă, potrivit Realitatea de București.

Mai multe articole despre:
matei bals covid virus