MENIU

Imaginea care l-a înspăimântat pe un şofer din Ploieşti:Am crezut că e o stafie. Puteam face infarct

Un bărbat a fotografiat o scenă care a trezit panică în rândul ploieştenilor. „Am fost şocat. De la depărtare am crezut că este o stafie. Noroc că nu am probleme cu inima. Altfel puteam să fac infarct la volan”, îşi aminteşte bărbatul.

Bărbatul a povestit că ieri, în jurul orei 20.00, a trecut cu maşina printr-o zonă a Ploieştiului.. Contactat telefonic, acesta a descris spaima pe care a trăit-o.

„Veneam dinspre Podul Înalt şi în momentul în care am dat să fac stânga pe Şoseaua Vestului spre Nord am observat că semaforul este obturat de ceva care avea conturul unei siluete. Logic că de la depărtare nu poţi spune ce este acolo. De abia când m-am apropiat am văzut că este vorba de o glumă proastă. Pe Şoseaua Vestului se lucrează la liniile de tramvai iar circulaţia era interzisă. Circulaţia era permisă numai pe Gh. Gr. Cantacuzino sau la dreapta spre Gara de Vest. Presupun că această glumă proastă a fost făcută de cineva care a fost deranjat că nu se mai poate circula pe Şoseaua Vestului spre Nord”, a spus acesta pentru observatorulph.ro.

Mai multe articole despre:
Ploieşti şofer infarct stafie