MENIU

Imaginea care a îngrozit toată Londra. Ce a apărut la geamurile blocului care a ars acum 3 luni

<p>Imaginea care a speriat oamenii din Londra. Ce a apărut la geamurile blocului care a ars acum 3 luni</p>
<p>Imaginea care a speriat oamenii din Londra. Ce a apărut la geamurile blocului care a ars acum 3 luni</p>

Vă mai aduceţi aminte de incendiul din Londra din luna iunie, în care un bloc întreg a ars complet? O imagini apărută pe reţelele de socializare a reuşit să sperie atât locuitorii oraşului, cât şi multe alte persoane. Din fotografie se vede că în blocul, numit Grenfell Tower, sunt lumini aprinse la geamuri.

Fotografia cu blocul Grenfell Tower cu luminile aprinse la geamuri a fost distribuită pe reţelele de socializare de sute de mii de persoane. 

Imagine" width="400" height="466" layout="responsive">

În condiţiile în care nu este posibil ca blocul complet ars să mai existe curent electric, mulţi au zis că fotografia a fost modificată în Photoshop. 

Însă, explicaţia dată de specialişti este alta. 

Blocul pare că are lumini aprinse la geamuri din cauza lunii care lumina din spate, facând să pară că blocul este încă bântuit de cei care au locuit înainte acolo şi şi-au pierdut viaţa în cumplitul incendiu. 

În luna iunie, un incendiu devastator a cuprins, în timpul nopții un bloc turn cu 24 de etaje din vestul Londrei. Sute de pompieri s-au luptat mai multe ore cu flăcările, care au cuprins în aproximativ 15 minute întreaga clădire. La ora actuală, blocul este considerat nesigur, existând chiar riscul să se prăbușească.

Sursa foto: metro.co.uk