MENIU

Cum a fost surprins Ilie Năstase după ce a aflat că Brigitte l-a înșelat

Ilie Năstase nu pare afectat de vâlva provocată de Brigitte, care a mărturisit că l-a înșelat pe fostul lider ATP cu Cătălin Cazacu, a scris Libertatea.

Scandalul a pornit joi, după ce Brigitte Năstase a recunoscut public, pe Facebook, că l-a înșelat pe Ilie Năstase cu un bărbat pe nume Cătălin.

S-a aflat apoi că era vorba de nimeni altul decât fostul concurent de la "Exatlon", Cătălin Cazacu.

La scurt timp după vestea că Brigitte și-a înșelat soțul anul trecut, în spatiul public a apărut o imagine cu femeia dezbrăcată, confirmându-se că aventura amoroasă dintre ea și Cazacu a fost reală.

Conform Click, Ilie Năstase își vede liniștit de viață și pare că nu este deloc afectat că, în spațiul public, au apărut imagini cu Brigitte dezbrăcată, în baie sau că zvonurile unei relații extraconjugale cu Cătălin Cazacu s-au confirmat.

Cu toate că Brigitte a recunoscut că a călcat strâmb, Ilie Năstase a spus pentru click.ro că se îndoieşte de tot acest scandal. Și, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, Nasty a plecat la mare la final de săptămână ca să se distreze. Evident, fără Brigitte. Vezi aici detalii!

 

Sursa foto: click.ro