MENIU

Imagini rare cu Ilie Ceauşescu, fratele lui Nicolae Ceauşescu, descoperite de realitatea.net după aproape 30 de ani. Asemănare izbitoare!

Imaginile cu Ilie Ceauşescu, fratele lui Nicolae Ceauşescu, fost ministru adjunct al apărării în timpul regimului comunist, sunt extrem de rare, dar realitatea.net vă oferă în galeria foto câteva fotografii inedite, descoperite după aproape 30 de ani.

Realitatea.net a descoperit în arhive câteva imagini cu Ilie Ceauşescu, realizate la procesul la care fratele fostului dictator a luat parte imediat după 1990.

Fotografiile sunt extrem de valoroase, întrucât sunt printre puţinele mărturii vizuale cu acesta. La o căutare pe Google, apar foarte puţine imagini cu fratele lui Nicolae Ceauşescu, care se repetă pe mai multe site-uri.

Astfel, lumea poate constata acum cât de mult semăna Ilie Ceauşescu cu fratele său, Nicolae Ceauşescu. De altfel, în noaptea de 21 decembrie 1989, Ilie Ceauşescu a ieşit din sediul fostului CC al PCR în stradă, pentru a coordona reprimarea manifestanţilor, iar martorii oculari au susţinut că l-au văzut pe Nicolae Ceauşescu, din cauza asemănării izbitoare.

Ilie Ceauşescu a murit în 2002, la 76 de ani, în urma unor complicaţii cauzate de o pneumonie, în timp ce Nicolae Ceauşescu a murit în 1989, la 71 de ani, executat la Târgovişte. Între cei doi era o diferenţă de 8 ani, fostul şef de stat fiind fratele mai mare.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINILE!

 

Notă: imaginile au fost descoperite recent de jurnalistul realitatea.net, Cristian Otopeanu

 

 

.