MENIU

Ileana Stana Ionescu: "Doresc să plec din această lume în pace și liniște”

O actriţă complexă care ne-a adus zâmbetul pe buze de nenumărate ori, o femeie plină de energie! E vorba despre Ileana Stana Ionescu, invitată în prima ediţie a noului sezon al emisiunii ,,Acasă la Oamenii Realităţii," moderată de Alexandra Păcuraru. Aceasta a vorbit despre viaţă, familie, teatru şi viitor.

”Datorită meseriei am reusit sa depasesc toate starile majore. Toata viata mea profesionala a fost un joc al intamplarii. Am avut intentia sa devin ziarista, dar originile nu mi-au permis sa fac lucrul asta. M-am dus la fratele tatalui in provincie sa imi gasesc un serviciu. M-a dus si pe mine la teatru, acolo am cunoscut toata societatea de teatru. A fost destinul meu asa. Acolo l-am cunoscut si pe sotul meu, care imi este partener de viata si care imi este si la ora asta partener de peste 50 de ani”, a declarat Ileana Stana Iomnescu, la emisiunea ”Acasa la Oamenii Realității”, de la Realitatea TV.

Ileana Stana Ionescu a jucat în piese precum „Gaiţele”, „Titanic Vals”, „Idolul şi Ion Anapoda”, „Micul Infern”, „Maşinăria Cehov” sau „Trilogia antică”.

Actriţa a vorbit despre viitor şi a mărturisit că îi e teamă de ce ar putea urma. ”Doresc sa plec din aceasta lume in pace, in liniste, si sa am posibilitatea sa mai slujesc profesia asta pe care am iubit-o. Sa am prilejul sa imi rasplatesc spectatorii cu ceea ce merita”, a mai declarat Ileana Stana Ionescu.