MENIU

Ilan Laufer, criticat de Mihai Tudose pentru lipsă de activitate, bun pentru cabinetul Dăncilă 2

Cea mai surprinzătoare numire în guvernul Dăncilă 2 este cea a lui Ilan Laufer, ca ministru al Dezvoltării. Fost ministru pentru Mediul de Afaceri în guvernul Tudose, Laufer va avea pe mână cel mai bogat minister, de la care pleacă miliarde de lei.

În decembrie anul trecut, fostul premier Mihai Tudose l-a propus pentru remaniere pe Ilan Laufer din postul de ministru pentru mediul de afaceri, iar motivul ar fi fost, potrivit unor surse citate de Mediafax, "inactivitatea guvernamentală”. În cele din urmă, Laufer a scăpat de remaniere, prin demisia lui Mihai Tudose, dar nu a mai prins niciun post în noul guvern Dăncilă.  

Ilan Laufer, la bilanțul mandatului de ministru. Cu ce se laudă: ”Apariția la postul tv Fox News”

În timpu mandatului, Laufer a atras atenţia, dar şi nuemeroase zâmbete şi comentarii ironice după ce a declarat că speră să mute Bursa de la Londra la Bucureşti, în contextul Brexit-ului. Totuşi, cea mia controversată măsură propusă de el a fost split TVA. 

Un nou duș rece pentru Guvern: TVA split, o păcăleală

Absolvent al Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport, în 2006 şi unul dintre cei mai bogaţi miniştri, Laufer a fost  coordonator al Directiei pentru Antreprenoriat si Programe pentru IMM, inclusiv responsabil pentru Programul "Start-up Nation România".

Ilan Laufer şi-a sărbătorit ziua la Minister. Cu şampanie: "Vă cinstesc de ziua mea. Aşa e frumos"

Înainte de a deveni ministru, Laufer, în vârstă de 34 de ani, s-a remarcat în lumea afacerilor, tatăl său fiind proprietaruil unui mare lanţ de retail, cât şi în lumea mondenă. 

 

 

Mai multe articole despre:
Ilan Laufer