MENIU

Îl mai ţii minte pe Lorenzo Lamas, starul sexy din serialul "Renegatul"? Cum arată acum

Lorenzo Lamas, actorul din serialul "Renegatul", făcea valuri în anii '90. Bărbatul cu plete, musculos, cu tatuaje pe braţe, călare pe motocicletă, cucerise inimile femeilor din întreaga lume. Cum arată, însă, acum?

"Renegatul" a fost serialul care i-a adus celebritatea lui Lorenzo Lamas. Telespectatoarele oftau în faţa micilor ecrane când apărea poliţistul sexy Reno Raines.

Ce s-a întâmplat, totuşi, după încheierea serialului în anul 1997? Lamas a jucat într-o altă serie - "Air America" -, dar care nu a avut deloc succesul scontat şi a fost anulat după primul sezon din cauza audienţelor extrem de slabe.

A mai fost distribuit în câteva filme, iar în 2004, actorul american a apărut în telenovela "Dragoste şi putere", în rolul lui Hector Ramirez, pe care l-a jucat timp de 3 ani.

În 2009, Lamas a apărut în reality show-ul "Leave it to Lamas", unde fanii au putut vedea cum arată cu adevărat viaţa starului şi a familiei sale.

În ultimii ani, fanii lui Lorenzo Lamas au auzit de el mai mult din tabloide, mai ales prin prisma numeroaselor căsătorii, dar şi divorţuri, prin care a trecut.