MENIU

Îi mai ții minte pe actorii din ”Declarație de dragoste”? Cum arată acum, ce destine tragice au avut

Teodora Mareș și Adrian Păduraru, actorii care au interpretat îndrăgitele personaje Ioana și Alexandru în filmul ”Declarație de dragoste”, au aprins pasiuni nebune printre fani în anii '80. 

Din păcate, fericirea de pe ecran nu s-a transferat în viața personală a celor doi actori, marcată de divorțuri, depresii, scandaluri și procese de paternitate.

Extrem de sensibilă, romantică și delicată, Teodora Mareș a fost urmărită de ghinion în viața privată. Actrița a avut o relație de lungă durată cu actorul și omul de televiziune Felix Totolici, dar căsnicia lor nu a rezistat. Cel mai mare regret al artistei este că nu a fost niciodată mamă, scrie click.ro.

Extrem de discret cu viața sa privată, Adrian Păduraru a ajuns totuși pe prima pagină a ziarelor datorită faimei sale de cuceritor, dar și în urma procesului de paternitate deschis și câștigat de una din fostele sale iubite, cântăreața de romanțe Silvia Lungeanu.

Actorul a refuzat să-l recunoască pe băiatul rezultat din relația cu Silvia Lungeanul până la decizia unei instanțe judecătorești din 2014.