MENIU

Îi este ruşine să mai iasă din casă după ce a observat ce îi creşte în gură! Medicii au fost şocaţi

<p>&Icirc;i este ruşine să mai iasă din casă după ce a observat ce &icirc;i creşte &icirc;n gură! Medicii au fost şocaţi</p>
<p>&Icirc;i este ruşine să mai iasă din casă după ce a observat ce &icirc;i creşte &icirc;n gură! Medicii au fost şocaţi</p>

O femeie din Marea Britanie trăieşte un adevărat coşmar după ce o afecţiune ciudată i-a schimbat complet fizicul.

Charlotte Bateman, în vârstă de 49 de ani, s-a ales cu o boală a gingiilor pe care a încercat să o trateze la un cabinet stomatologic. Se pare însă că dentistul nu a făcut treaba bună iar pacienta s-a trezit că îi cresc 2 dinţi foarte ascuţiţi, asemănători celor de vampir.

"Gingiile îmi sângerau foarte tare, aşa că am mers la un stomatolog. Nu mi-a spus exact ce se întâmplă, mi-a făcut un control şi m-a trimis acasă. Am încercat să îi spun şi că îmi simt dintîi ciudat, că se mişcă foarte tare, că şi cum s-ar deplasa, dar m-a asigurat că nu am de ce să îmi fac griji", povesteşte femeia.

Peste câteva zile a observat cu stupoare că, într-un ritm foarte rapid, au ajuns să îi crească în gură doi dinţi ascuţiţi, asemănători celor de vampir, potrivit kanald.ro.

Mai multe articole despre:
femeie dinţi stomatolog vamapir