MENIU

Îi deranjau copiii care se jucau în părculeţ, aşa că au decis să acţioneze. Ce s-a întâmplat

Un loc de joacă din centrul Craiovei a ajuns să-i deranjeze pe locuitorii din zonă pe motiv că elevii care vin aici fac mizerie și gălăgie. Pentru a-i îndepărta, localnicii au mânjit cu ulei de motor leagănele, toboganele, balansoarul și băncile. Până și bordurile au fost stropite cu ulei.

Părinţii au sesizat presa în legătură cu părculețul din curtea interioară a blocurilor 12-14 de pe strada Principatele Unite din Craiova, unde se află un mic loc de joacă și unde „unii locatari au considerat că este timpul să decidă ei pentru soarta întregii asociații și să-l vandalizeze, distrugând complet locul și stropindu-l cu ulei de motor, pentru ca nimeni să nu-l mai poată folosi“. În sesizare se mai precizează că Poliția Locală a fost anunțată de trei ori despre acest incident, dar că nu s-a prezentat nici o echipă ca să constate daunele, scrie Gazeta de Sud.

În părculeț sunt două tobogane, două balansoare, două leagăne, o măsuță și câteva scaune din plastic, toate vechi (amplasate în 1998, conform unei plăcuțe), dar bine întreținute, iar vineri acestea prezentau, într-adevăr, urme de ulei. Până și pe borduri se puteau vedea dâre de ulei ars de motor.

Mai multe articole despre:
parc parc craiova parc copii craiova