MENIU

Idei de cadouri de Crăciun. 30 de bucurii pentru cei dragi de toate vârstele

Idei de cadouri de Crăciun. Am făcut pentru voi o listă cu câteva dintre cele mai interesante lucruri pe care le puteți face cadou. Multe dintre acestea sunt la reducere sau la ofertă. 

În acest articol vă prezentăm o listă cu idei de cadouri de Crăciun. De asemenea, toate aceste produse sunt la reducere. 

Reducere 85%. AMY & ZOEY. Cercei Amy & Zoey. Cercei din metal; Dimensiune cercei (cm): OS; Intretinere: a se evita contactul cu alcool, parfum, acetona, detergent, suprafete abrazive. Mai multe detalii și alte idei de cadouri de Crăciun găsiți - AICI. 

Reducere 85%. Inel Amy & Zoey. Detalii și alte idei de cadouri de Crăciun din categoria bijuteriilor găsiți - AICI.

Idei de cadouri Crăciun. Reduceri mari la bijuterii

Reducere 85%. Inel din alamă Amy & Zoey. Mai multe oferte și alte reduceri bijuterii găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 85%. Cercei Amy & Zoey. Mai multe oferte la bijuterii găsiți AICI.

Reducere 85%. SAINT FRANCIS CRYSTALS. Pandantiv Heart. Pandantiv placat cu rodiu, cu elemente Swarovski; Latime pandantiv (mm): 19,5; Inaltime pandantiv (mm): 18. Detalii găsiți LA ACEST LINK.

Idei de cadouri de Crăciun. Oferte și la parfumuri

Reducere de 75%. Guess Seductive. Notele de vârf sunt bergamot, coacăze begre și pere. Notele de mijloc sunt iasomie, floare de portocal și rădăcină de iris. Notele de bază sunt tămâia, lemn cașmir și vanilie. Mai multe oferte și alte reduceri parfumuri de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere de peste 70%. Chopard Wish. Acest brand este cunoscut în întreaga lume pentru bijuteriile perfecte pe care le creează și a devenit popular și pe piața parfumurilor datorită produselor unice. Acest parfum are note de vârf salcâm, note de mijloc – caprifoi, iar note de bază – violeta. Întreaga listă de reduceri parfumuri Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Peste 50% reducere și la Lancome Poeme. Este un parfum dulce, cald și floral. Este o esență elefantă de care îți vei aduce aminte mereu. Este o aromă bogată în flori și oferă parfumului tonuri obișnuite și un caracter camelionic. Parfumul Poeme de la Lancome transmite un putenic miros de vanilie dulce și poate fi purtat pe tot parcursul zilei. Este perfect pentru perioadele reci ale anului. Mai multe detalii și alte reduceri parfumuri Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere de peste 60%. Chopard Casmir. Acest parfum a fost lansat în anul 1992 și se bucură în continuare de un mare succes. Casmir de la Chopard este un parfum oriental, iar compoziția sa a fost semnată de maestrul parfumier Michel Almairac. Are o aromă caldă și bogată. Notele de vârf sunt bergamotă, pierică, portocală, mango și cocos. Notele de mijloc sunt geranium, iasomi și lăcrămioare, iar notele de bază sunt patchouli, chihlimbar, lemn de santal, mosc și vanilie. Întreaga oferte la parfumuri o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere de peste 50%. Versace Crystal Noir. Acest parfum are note de vârf aldehida, petale de portocale și cireșe, note de mijloc – gardenie, tuberoză și nucă de cocos, note de bază – ambră și mosc. Mai multe ofete la parfumuri de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.

Idei de cadouri de Crăciun. Reduceri și la ceasuri

Reducere de 40%. Fossil Grant. Ceas barbatesc, cronograf, cu mecanism quartz si display analog, carcasa rotunda din otel inoxidabil; bratara din piele; se inchide cu catarama; geam: mineral; diametru carcasa (mm): 44; grosime carcasa (mm): 13. Mai multe detalii și alte reduceri ceasuri de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 34%. Ceas Skagen Ancher. Ceas barbatesc cu mecanism quartz si display analog; carcasa rotunda din metal; bratara din piele. Se inchide cu catarama; geam: mineral; diametru carcasa (mm): 40; lungime bratara (mm): 200; etanseitate: 3 ATM. Alte detalii și întreaga listă de reduceri ceasuri o găsiți LA ACEST LINK.

Reduceri ceasuri Elefant.ro. Oferte și la Festina, Seiko și Tissot

Festina. Ceas barbatesc, cu mecanism quartz si display analog; Carcasa rotunda din otel inoxidabil; Bratara din piele, cu catarama; Functii: data, ora, minut, secunda; Geam: mineral; Etanseitate: 5 ATM; Diametru carcasa (mm): 42; Lungime bratara (mm): 200. Întreaga listă de reduceri ceasuri de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Ceas Seiko 5 Gent. Ceas barbatesc, automatic cu display analog; Carcasa rotunda si bratara din otel inoxidabil;Sistem de inchidere tip fluture cu butoane laterale si siguranta; Geam: cristal mineral; Etanseitate: 3 ATM; Diametru carcasa (mm): 37; Grosime carcasa (mm): 12; Lungime bratara (mm): 180. Întreaga ofertă la ceasuri o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere și la ceasuri Tissot. Acest model este cu brățară din piele și sistem de închidere tip fluture. Cronograf, cu mecanism quartz si display analog; Carcasa rotunda din otel inoxidabil; Geam: safir; Diametru carcasa (mm): 42; Grosime carcasa (mm): 14.19; Lungime bratara (mm): 200; Greutate (g): 124; Etansietate: 10 ATM. Mai multe oferte și alte reduceri ceasuri găsiți LA ACEST LINK

Idei de cadouri de Crăciun. Oferte și la cosmetice

Reducere 33%. Set de baie Scented Bath Golden Edition, Box. Setul contine: lotiune de corp 125 ml, gel de dus 100ml, sapun 40g. Mai multe idei de cadouri pentru ea găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 56%. Set Cupcake Round Box, 4 piese. Setul contine: gel de dus, 210ml, spuma de baie (210ml), exfoliant de corp (120ml), sare de baie (150g), burete: 17x25x17 cm. Alte idei de cadouri pentru ea găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 29%. Set de baie Fashion Boutique, Round Box. Setul contine: gel de dus 180ml, lotiune de corp 150ml, sare de baie 80g, burete de baie. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 33%. Set de baie Chic, Ceramic Tray. Setul contine: gel de dus 180ml, lotiune de corp 180m. Mai multe idei de cadouri pentru ea găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 36%. IDC INSTITUTE. Set de baie Cupcake. Setul contine: gel de dus 180ml, lotiune de corp 150ml, scrub de corp 50ml, sare de baie 100g, bile efervescente 30g, burete de baie. Alte idei de cadouri pentru ea găsiți LA ACEST LINK.

Idei de cadouri de Crăciun pentru copii. Oferte Lego

Reduceri LEGO DUPLO, Set accesorii tren. Sporeste amuzamentul copilului tau cu acest set de accesorii pentru tren LEGO DUPLO ce are sine curbate si drepte, puncte de intersectie, bariera si caramizi DUPLO! Setul contine: 8 sine curbate, 5 sine drepte, 2 seturi de puncte de intersectie. Bariera pentru a realiza o multitudine de combinatii de sine! Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri LEGO găsiți LA ACEST LINK.

LEGO Creator 3 in 1, Creaturi rosii. Inalta-te spre cer cu infricosatorul dragon cu rasuflare de foc din Creaturile rosii! Acest redutabil model 3 in 1 are o schema clasica de culori, rosu, cafeniu si negru, aripi mari mobile, coada inspaimantatoare lunga, rasuflare de foc, coarne, gheare lungi si ochi de un verde viu. Strabate padurile si planeaza deasupra muntilor imensi! Cand te-ai saturat de constructia de basme legendare, reconstruieste dragonul intr-un sarpe amenintator sau intr-un scorpion cu 6 picioare. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri LEGO găsiți LA ACEST LINK.

Reduceri LEGO City, Set pentru incepatori - Vulcanul. Pleaca cu echipajul de exploratori si oamenii de stiinta vulcanologi pentru a cerceta un vulcan activ! Incarca ATV-ul cu tot ce ai nevoie si nu uita aparatul de fotografiat. Atentie, vulcanul erupe! Vezi bolovanul de langa vulcan, oare ce-o fi inauntru? Apuca tarnacopul si esti pe cale sa faci o noua descoperire stiintifica! Exploreaza vulcanul si fa o descoperire palpitanta! Setul include 4 minifigurine: 2 fete si 2 baieti. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri LEGO găsiți LA ACEST LINK.

LEGO Creator 3 in 1, Robot zburator. Intra in viitor cu formidabilii roboti Zburatori din viitor 3 in 1 LEGO® Creator. Acest robot este echipat pentru actiune si are o schema de culori fantezista super grozava, portocaliu, alb si negru, cap de robot mare cu un singur ochi albastru patrunzator, rucsac amovibil cu aripi extensibile si rachete auxiliare detasabile. Are de asemenea picioare mari de robot cu rachete auxiliare integrate, degete metalice inchise la culoare, platose de umar blindate si articulatii extrem de flexibile, imbinari multiple, plasabile. Inalta-te spre cer cu puternicul pachet de rachete, strabate atmosfera, aterizeaza, si reconstruieste intr-un prototip de avion cu reactie cu aripi variabile, sau intr-o masina de sport high-tech fantezista. Iata o experienta ultra high-tech 3 in 1! Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri LEGO găsiți LA ACEST LINK.

Reduceri LEGO Creator 3 in 1, Magazin de jucarii si bacanie. Deschide o lume a aventurilor cu acest palpitant Magazin de jucarii si brutarie 3 in 1. Serveste-ti clientii cu fructe si legume proaspete, un ziar de dimineata sau bauturi delicioase la bacania prietenoasa, ori viziteaza magazinul de jucarii din apropiere care are de vanzare un robot de jucarie super! Apoi arunca o privire in jur, cumpara un mar rosu gustos sau vezi cum functioneaza viu coloratul automat de vanzare de guma de mestecat! Acest magazin general minunat poate fi extins pentru a permite accesul la interiorul sau detaliat, sau pentru a crea o fatada colorata de strada principala cu 2 magazine: un magazin de jucarii si o bacanie, fiecare cu firma sa unica. Balconul magazinului de jucarii si bacaniei se transforma intr-o frumoasa pasarela de legatura care uneste 2 apartamente confortabile la etajul intai. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri LEGO găsiți LA ACEST LINK.

Idei de cadouri de Crăciun pentru copii. Oferte și la cărți

Reducere 40%. Lindbergh. Povestea unui soricel zburator. Torben Kuhlmann. Sunt vremuri grele... pentru un soricel. O noua inventie – capcana mecanica pentru soareci – i-a facut pe toti semenii lui sa fuga in America, taramul celor liberi. Dar cum vapoarele cu aburi sunt pazite de pisici, Atlanticul nu mai poate fi traversat in siguranta. In cel mai intunecat ascunzis... singurul soricel ramas are o idee senzationala. Trebuie sa invete sa zboare! Alte cărți pentru copii găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 40%. Un baiat numit Craciun. Matt Haig. Un baiat numit Craciun este cartea cea mai frumoasa pe care-ti poti dori s-o citesti de sarbatori. Are de toate: zapada, aventuri, magie, umor, reni, turta dulce, elfi, spiridusi si un baiat pe nume Nikolas caruia nu-i e teama sa creada in magie. Mai multe detalii și alte reduceri cărți pentru copii găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 48%. Pinguinul care voia sa afle mai multe. Jill Tomlinson. Otto este un pui de pinguin. Ii place sa se joace in zapada. Dar mai intai trebuie sa-i invete pe ceilalti pui tot ceea ce trebuie sa stie. La fel ca Buf, puiul de bufnita care invata sa nu se mai teama de intuneric si sa fie la fel ca ceilalti frati ai lui si ca Pongo, puiul de gorila care voia sa ajunga curajos ca tatal sau.  Mai multe detalii și alte reduceri cărți pentru copii găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 42%. Lumea noastra in 80 de povesti. Alte cărți pentru copii găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 40%. Te iubesc zi si noapte. Smriti Prasadam-Halls. Un tandru mesaj de iubire neconditionata insoteste un ursulet si un iepuras de-a lungul unei zile. Aceasta carte minunat ilustrata este perfecta pentru petrecerea bebelusului, Ziua Mamei, Valentine’s Day si pentru toate ocaziile in care vrem sa ne aratam iubirea fata de cei dragi. Mai multe detalii și alte reduceri cărți pentru copii găsiți LA ACEST LINK.