MENIU

Iată cum va fi înmormântată Monalisa Pandelea. Imagini CUTREMURĂTOARE

Monalisa Pandelea, în vîrstă de doar 26 de ani, a murit zilele trecute, fiind răpusă de o boală necruţătoare, care a evoluat foarte rapid.  Tânăra s-a stins din viaţă pe patul unui spital, potrivit apropiaţilor săi. Ea fusese diagnosticată în urmă cu câteva luni cu cancer de piele şi se pare că boala a fost descoperită prea târziu.

Monalisa Pandelea era o fată plină de viaţă, veselă în permanenţă şi mereu gata să îi ajute cum poate pe cei din jurul său, aşa o descriu apropiaţii. Tânăra era unul dintre cei mai cunoscuţi make-up artişti din Piteşti. Joi seară a fost adusă acasă de la spitalul Elias din Bucureşti. Pe parcursul întregii zile de ieri, zeci de persoane au venit să o vadă pentru ultima dată, să îi aprindă o lumînare şi să se roage pentru sufletul ei. O mulţime de flori au fost depuse la intrarea în clădire, sfeşnicele erau pline cu lumînări aprinse, iar Monalisa îi întîmpina zâmbitoare dintr-un tablou pus la intrare, potrivit curier.ro.

Familia, rudele şi cunoscuţii au vegheat neîncetat la căpătâiul Monalisei. Nu mai au putere nici să vorbească, după pierderea suferită. Monalisa Pandelea a fost depusă într-un sicriu alb şi va fi înmormântată într-o rochie de mireasă. Azi, tânăra va fi condusă pe ultimul drum. Înmormântarea are loc la Biserica Sf. Andrei din Trivale, urmând a fi înhumată la Cimitirul Sf. Gheorghe.