MENIU

Iată cele mai ascunse detalii despre cele mai mari vedete. Tu le știai?

Sunt printre cei mai apreciați artiști ai vremurilor noastre și toată lumea le fredonează melodiile, însă puțini sunt cei care le cunosc cu adevărat numele.

Mulți artști preferă să-și găsească alte nume pentru scenă, diferite de cele pe care le au în buletin.

Katy Perry, unul dintre cei mai vânduți artiști muzicali din istorie, a ajuns să fie cunoscută datorită piesei "I Kissed a Girl", care a ocupat prima poziție în zeci de țări. Artista a obținut o mulțime de premii și nominalizări, are peste 100 de milioane de albume și melodii care au înregistrat un succes imens la nivel mondial. Numele de familie al artistei este, de fapt, Hudson, însă și-a schimbat numele de scenă pentru a nu fi asociată cu actrița Kate Hudson, potrivit Daily Star.

Bruno Mars este, de asemenea, unul dintre artiștii cu cele mai multe concerte din lume. Nu e de mirare că acesta are atât de mult succes, căci face parte dintr-o familie de muzicieni de la care a avut foarte multe de învățat pentru a reuși să-și găsească propriul lui stil muzical. Bruno s-a născut în Honolulu, Hawaii, iar numele său real este, de fapt, Peter Gene Hernandez.

Numele artistei Lady Gaga este pe buzele tuturor, iar piesele sale sunt în topurile muzicale din toată lumea. Dar, cu toate acestea, nu mulți știu că aceasta este de origine italiană și poartă numele de Stefani Joanne Angelina Germanotta.

Mai multe articole despre:
nume vedete detalii detalii ascunse