MENIU

Dovada că Putin șantajează Europa cu gazele naturale. Gazprom a lansat un videoclip în care amenință că "IARNA VA FI LUNGĂ" - VIDEO

Propaganda Kremlinului a lansat un nou atac halucinant la adresa Europei. Un videoclip intitulat "Iarna va fi lungă" arată cum instalațiile Gazprom se închid, rând pe rând, iar Europa occidentală este asaltată de ghețuri.

Concept în stilul blockbusterurilor americane despre dezastre climatice, clipul Gazprom arată cum îmtregul contionent începe să înbgheșe din momentul în care instalațiile gigantului energetic se închid și presiunea scade la 0.

"Chiar cred că vor ucide mii de ucraineni, că vor fura teritoriul altei țări și că Europa se va face că nu vede, de teama șantajului cu gazele naturale?" a scris Anatol Gherașcenko, consultant în cadrul Ministerului de Interne de la Kiev și unul dintre principalii specialiști în contracararea propagandei Kremlinului.

Gazprom a transmis că nu va relua livrările de gaze naturale către Europa prin conducta Nord Stream 1 până când Siemens Energy nu va repara echipamentele defecte.

„Ar trebui să întrebați Siemens. Ei trebuie să repare mai întâi echipamentele", a declarat un oficial al companiei.

 

Mai multe articole despre: