MENIU

Ianis Zicu, postare surprinzătoare după ce a văzut emisiunea în care Luciu îşi dezgolea sânii

Fotbalistul de la ACS Poli Timişoara i-a "urecheat" pe realizatorii de tabloide pentru subiectele "deocheate" pe care le abordează la ore nu foarte târzii. 

Ianis Zicu a rămas cu un gust amar după ce a văzut-o pe Nicoleta Luciu la wowbiz cu sânii dezgoliţi, pregătită pentru operaţia de micşorare a silicoanelor.

"GATA...s au "rezolvat toate problemele" din tara dupa ce au iesit atatia romani in strada in urma cu o luna...si acum la tv din nou bataie de joc la adresa noastra....si este doar ora 23:40....nu reusesc sa inteleg de ce nu vrem sa iesim in strada si pentru interzicerea acestor emisiuni macar pana la ora 00:00....

chiar si involuntar schimband programele in living si avand familia langa(copii,parinti,bunici) poti sa ajungi sa "treci" si peste un canal care prezinta astfel de imagini...este pacat sa ne batem joc de calitatea umana pentru audienta...eu inteleg si situatia disperata a celor care se fac "actori" in astfel de emisiuni si vin pentru cateva sute de euro sa faca circ la tv...dar sunt atatia oameni mult mai saraci care nu ar merge sa se faca de ras la televizor pentru nicio suma....

asta inseamna sa ai respect pentru propria persoana...iar avand respect pentru tine ai respect si pentru toti cei de langa ..Va doresc o seara buna tuturor...macar celor care au scapat si nu au vazut macar pentru o clipa astfel de subiecte si pot sa adoarma fericiti!", a postat Ianis Zicu, alături de o captură din emisiunea cu pricina.

Mai multe articole despre:
Ianis Zicu Nicoleta Luciu