MENIU

Și-a vizitat fosta soție și pe cei trei copii. Ce a urmat e de necrezut

Un bărbat a mers să-și viziteze fosta soție, pe copiii pe care-i au împreună și, implicit, pe actualul soț al femeii. Ce a urmat? Incredibil. 

Cu toate că în urmă cu câțiva ani se certau încontinuu și chiar voia s-l bată pe actualul soț al fostei sale soții, acum bărbatul mărturisește că a reușit să găsească o cale prin care viața lui să redevină frumoasă și să se împace cu cei doi. 

”Ei sunt fosta mea soție și actualul ei soț. Cei trei copii ai noștri și cei doi copii ai lor. În seara asta, m-au invitat la cină.

În urmă cu cinci ani a trebuit să fim escortați de poliție ca să ne luăm și să ne lăsăm copiii unul la altul. Comunicam doar prin intermediul avocaților. Îmi venea să-l bat pe iubitul ei (actualmente soțul ei). În seara asta am mâncat împreună, am râs, ne-am jucat cu copiii și ama vut o seară superbă.

Niciodată să nu renunți la prieteni.
Pacea este o alegere.
Este alegerea ta. Nu a lor.

Ceea ce face fostul/fosta este irelevant. Tu alegi ceea ce spui și cum spui. Tu alegi ceea ce faci și cum faci. Chiar și când ei încearcă să se certe cu tine. Mai ales atunci. Alege să creezi pace trăind împăcat”, a scris bărbatul, pe contul său de Facebook. 

Mesajul său s-a răspândit imediat pe rețeaua de socializare, primind mii de aprecieri și sute de comentarii. 

Mai multe articole despre:
copii soţie mesaj bărbat Facebook fostă soţie