MENIU

I-a trimis tatălui ei, din greșeală, o fotografie nud. A urmat un coșmar

O adolescenta din SUA a avut parte de un adevarat cosmar din cauza unei fotografii! Tanara si-a facut un selfie in care aparea complet dezbracata si apoi i-a trimis fotografia tatalui sau.

Utilizatoarea de Twitter, •dearfashionn, a dezvaluit ca fotografia cu ea complet dezbracata era dedicata iubitului ei. Barbatul a avut parte de un adevarat soc atunci cand a primit imaginea cu fiica sa nud.

Adolescenta il avea trecut in telefon pe acesta cu numele „Dacquan”. In graba insa, tanara a apasat pe numarul urmatoarei persoane din agenda: „Daddy”.

Nici nu este de mirare ca tatal a reactionat si i-a cerut socoteala fiicei sale. Barbatul a inceput sa ii trimita mai multe mesaje fetei, prin care ii cerea socoteala, scrie BZI.ro.

„Chiar ai vrut sa-mi trimiti asta? Raspunde la telefon ACUM! Vorbesti serios? Asta faci tu cand esti la scoala?!”, au fost mesajele tatalui furios.

Rusinata de ceea ce s-a intamplat, aceasta a refuzat sa ii raspunda tatalui sau. A preferat sa le spuna prietenilor de pe Twitter patania sa si sa le ceara ajutorul. Mesajele fetei au fost redistribuite de peste 16.000 de ori.

Aceasta a hotarat sa il blocheze pe tatal sau, ca sa nu se mai intample vreodata asa ceva. 

Mai multe articole despre:
fotografie Twitter