MENIU

I-a trimis din greșeală un mesaj iubitului. Ce a povestit în el l-a făcut praf! Nu s-a așteptat să..

Probabil că unul dintre cele mai rele coșmaruri este să-i transmitem cuiva din greșeală un mesaj în care vorbim chiar despre persoana în cauză. Așa a pățit o americancă din Baltimore, care a vrut să-i trimită prietenei ei un mesaj în care îi povestea că îl înșeală pe iubitul ei, doar că mesajul a ajuns chiar la acesta.

O eroare de tastare a dat peste cap tot internetul! Zoe este într-o relație de doi ani cu iubitul ei, Jordan McNally, doar că, pe lângă acesta, ea mai are o aventură cu altcineva. Pentru că planurile de întâlnire cu amantul i s-au dat peste cap, aceasta i-a cerut disperată sfaturi prietenei ei despre cum să nu fie surprinsă de iubitul ei.

Ea ar fi trebuit să-l întâlnească pe celălalt în timp ce Jordan era la de serviciu, doar că Jordan a primit liber în acea zi, așadar Zoe nu știe ce să facă pentru „a nu-l dezamăgi pe celălalt”, amânând întâlnirea. Ba chiar s-a plâns că a trebuit să se epileze pe tot corpul de dragul celuilalt iubit, iar acum i se pare că a făcut-o degeaba.

Când Jordan și-a dat seama că Zoe „i-a pus coarne” a făcut-o de râs pe Twitter. Iubitul înșelat a relalat că lucra ore suplimentare doar pentru a strânge bani de dragul ei, pentru a o duce în vacanță în Florida. Zoe s-a apărat spunând că mesajul a fost doar un vis pe care l-a avut și l-a povestit în mesaj, după care și-a închis contul.

Între timp, printr-o ciudată întorsătură a sorții, mai mulți utilizatori i-au trimis mesaje jignitoare altei femei pe nume Zoe, dar care nu este cea reală, scandalizați de comportamentul imoral al tinerei care și-a înșelat prietenul după doi ani de relație.

Jordan a intervenit rugându-i pe suporterii lui virtuali să nu mai hărțuiască persoanele de pe rețea, doar pentru că poartă același prenumele cu al celei care l-a înșelat.

Pare un film absurd, dar este exact ce li s-a întâmplat unor oameni din cauza unui mesaj trimis din greșeală. Comicul situației a trecut granițele platformelor de social media și a ajuns în presa internațională.