MENIU

I-a spart mingea copilului vecinilor. Dacă știa ce urma să pățească...

O femeie care se săturase ca mingiile copiilor vecinilor să ajungă la ea în grădină a fost omorâtă în bătaie de bunicul copiilor, după ce aceasta le-a perforat una dintre mingi. Procurorii au relatat că femeia în vârstă de 34 de ani s-a plâns de zgomotul constant făcut de copiii vecinei Natalie Bollen și de faptul că mingiile lor ajung mereu în curtea ei, informează BBC.

După ce Machin le-a aruncat înapoi în curte mingea de fotbal spartă cu un cuțit, pe 23 august anul trecut, Bollen și tatăl ei, William Jelly, au intrat pe proprietatea acesteia și au atacat-o, conform declarațiilor procurorilor.

Bollen a lovit-o pe Machin de câteva ori, după care Jelly a împins-o, iar femeia a căzut pe o măsuță de cafea, fracturându-și cinci coaste, care i-au provocat răni interne ce au dus la moartea ei, două săptămâni mai târziu. Personalul medical de la spitalul local nu a considerat că rănile ei sunt atât de grave și nu i-a acordat tratament de urgență.

Kelly Machin a murit în chinuri, după ce sângele acumulat în inimă, din cauza leziunilor interne, i-a cauzat probleme de respirație și colaps cardiovascular. Instanța i-a găsit vinovați de omor deosebit de grav pe cei doi atacatori.