MENIU

I-a ŞOCAT pe medici: "Simt CEVA acolo!" N-au mai atins-o după ce şi-au dat seama ce era în ea

<p>I-a ŞOCAT pe medici: "Simt CEVA acolo!" N-au mai atins-o după ce şi-au dat seama ce era &icirc;n ea</p>

Cazul a şocat o întreagă ţară, iar medicii spun că nu au mai vazut aşa ceva.

Totul a început într-o zi obişnuită, în care Karla Flores, mama a 3 copii, vindea fructe de mare pe stradă. La un moment dat, a auzit un zgomot puternic, după care ceva a lovit-o şi a pus-o la pământ. După câteva secunde, femeia a simţit că îi arde faţa şi, când şi-a dus mâna la chip pentru a-şi da seama ce i se întâmplă, a observat că este plină de sânge.

Karla a leşinat imediat, trezindu-se după câteva ore în incinta unui spital. De îndată ce şi-a revenit, le-a spus medicilor că simte că are un obiect străin în gură, scrie bzi.ro.

"Doctorii m-au întrebat ce s-a întâmplat. Le-am spus ceea ce credeam, că am fost lovită de o piatră. În scurt timp m-au supus mai multor radiografii şi au descoperit că am ceva în faţă, dar nu îşi dădeau seama ce e", a spus femeia.

Ulterior, medicii au realizat un lucru şocant: obiectul blocat între fălcile femeii era o grenadă. Personalul spitalului a chemat o echipa de pirotehnişti, care a descoperit că grenada era activă şi ar fi putut ucide nu doar victima, ci şi alte persoane care s-ar fi aflat pe o rază de zece metri.

Niciun medic din spital nu a dorit să o opereze pe Karla din cauza pericolului imminent, iar directorul unităţii, Gaxiola Meza, a fost nevoit să solicite ajutorul voluntarilor.

În cele din urmă, doi anestezişti, un chirurg şi o asistenţă medicală s-au oferit să o ajute. Operaţia a durat patru ore şi a fost un succes, deşi Karla şi-a pierdut jumătate din dinţi, a rămas cu cicatrici pe faţă şi va trebui să mai treacă prin alte operaţii de reconstrucţie a feţei.

 



Mai multe articole despre:
0 medici grenadă întâmplare bizară karla flores