MENIU

A vrut să-și vândă virginitatea pentru un iPhone 8! Lecția primită a făcut-o să se răzgândească

O adolescentă în vârstă de 17 ani şi-a scos virginitatea la licitaţie în schimbul unui iPhone 8 şi nu a renunţat nici când o prietenă a vrut să îi dea o lecţie.  

Tânăra din China, care îşi dorea foarte mult cel mai nou smartphone de la Apple, a publicat o ofertă online, pe un forum, acolo unde a anunţat că este dispusă să îşi vândă virginitatea celui care îi va oferi un iPhone 8, scrie mirror.co.uk

Anunţul fetei a fost ”interceptat” de o vloggeriţă care are propriul show în China, iar aceasta a invitat-o pe adolescentă la un ceai, acolo unde i-a explicat de ce este total greşit pentru a face acest pas.

Totuşi, fata nu s-a lăsat convinsă şi a continuat să caute un bărbat dispus să îi ofere telefonul mult-dorit pentru a se culca cu el.

Vloggeriţa nu s-a dat bătută şi s-a dat drept un potenţial cumpărător şi a momit-o pe adolescentă la un hotel, acolo unde, într-o cameră, fata a fost aşteptată de patru bărbaţi.

În momentul în care s-a văzut în cameră, adolescenta a început să plângă şi a renunţat la ideea de a-şi vinde virginitatea.

Mai multe articole despre:
virginitate iPhone 8