MENIU

Și-a recuperat singură bicicleta furată, chiar de la hoț. Modul prin care a făcut-o a devenit viral

Și-a recuperat singura bicicleta furată, chiar de la hoț. Modul prin care a făcut-o a devenit viral

O femeie de 44 de ani a devenit o inspirație pentru londonezii care și-au pierdut încrederea în poliție. Sharron Jenson a fost jefuită într-o zi. Hoții i-au luat bicicleta în valoare de 915 dolari. Femeia a sunat la poliție și a raportat cazul. Întâmplarea face că a dat pe internet de hoț.

Sharron Jenson a descoperit că persoana care i-a furat bicicleta a scos-o la vanzare. Cerea 420 de lire pe ea. Așa că femeia a început să vorbească cu hoțul. S-a dat drept o clientă foarte interesată de bicicletă. Așa l-a convins să îi dea adresa pentru a merge a doua zi să cumpere bicicleta.
 
După ce a aflat că poliția nu va face nimic din "lipsă de dovezi", a decis că trebuie să se ajute singură. Așa că a luat o cartelă sim nouă și a programat un "test drive" al bicicletei pentru a doua zi. Cum poliția a refuzat să o ajute și să o însoțească, femeia s-a dus singură.
 
Cei doi s-au întâlnit într-un punct ales de hoț și apoi au mers pe jos până la el acasă. Cu toate că știa că e doar un hoț de biciclete, s-a temut pentru viața ei. A cerut bicicleta și a inspectat-o să se convingă că este a ei. Acolo, hoțul a invitat-o în interior, iar femeia...
 
Află continuarea doar pe Clickpentrufemei.ro!
Mai multe articole despre:
furt bicicletă