MENIU

Și-a omorât copilul de o lună pentru că nu se oprea din plâns, dar nu răspunde în fața legii.Motivul

<p>Iuliana Andreea Ciubotariu, t&acirc;năra care și-a ucis fetița de doar o luna. Sursa foto: Adevarul</p>

O tânără de 22 de ani, din judeţul Suceava, nu va răspunde pentru o crimă pe care a comis-o, după ce medicii au stabilit că nu avea discernământ în momentul comiterii faptei. În lua noiembrie a anului trecut, individa şi-a asfixiat fetiţa în vârstă de nici o lună de zile, deoarece micuţa nu se oprea din plâns, scrie Adevarul. 

O tânără de 22 de ani din judeţul Suceava, care în luna noiembrie a anului trecut şi-a omorât fetiţa în vârstă de doar patru săptămâni a scăpat de răspunderea penală într-un dosar în care era cercetată pentru omor calificat.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au decis clasarea dosarului după ce Iuliana Andreea Ciubotariu a fost expertizată medico-legală psihiatrice s-a stabilit că tânăra nu a avut discernământ în momentul comiterii teribilei fapte. Iuliana Andreea Ciubotariu a fost chiar şi externată din Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Suceava şi lăsată în grija mamei sale, care trebuie să-i administreze tinerei tratamentul prescris de medici şi să o ducă periodic la control. La mijlocul lunii noiembrie 2014, opinia publică suceveană a fost oripilată de crimă comisă în comuna Mălini.

O fetiţă de nici o lună de zile a fost omorâtă prin asfixiere chiar de mama ei, Iuliana Andreea Ciubotariu. Trupul fără suflare al micuţei a fost descoperit de concubinul femeii, un anume Toader Asandei, care a sunat la 112 să anunţe decesul fetiţei. În primă fază, Iuliana Andreea Ciubotariu le-a declarat poliţiştilor că atunci când s-a trezit dimineaţa şi-a văzut fiica vânătă la faţă şi nu mai respira, oamenii legii crezând în primă fază că bebeluşul a murit din cauza unei pneumonii, mai menționeaza sursa citată.