MENIU

I-a făcut o fotografie colegei de cameră, beată, când au venit din club. Când a văzut-o a înţepenit!

Erica avea 18 ani şi era studentă la Universitatea Miami din statul Ohio, în primul an. Fata iubea viaţa de student atât de mult încât scria pe Facebook că şi-ar dori "să rămână studentă toată viaţa". Din nefericire, tânăra nu a apucat să termine universitatea.

Erica Buschick a început o noapte de distracţie alături de colega sa din cămin, fetele bând două sticle de şampanie înainte de a pleca din cameră. Imediat după aceea, Erica a băut o sticluţă de jumătate de litru cu vodka. Cele două fete au mers împreună cu un prieten la o petrecere din afara campusului, unde au mai băut vodka ieftină.

La acel moment, fata de 18 ani era deja prea beată pentru a îi fi permisă intrarea într-un alt bar, aşa că un şofer de taxi le-a dus pe cele două fete înapoi la cămin şi a ajutat-o pe Erica, care a căzut, să ajungă până în cameră. Acolo şoferul de taxi a aşezat-o pe un scaun şi a plecat.

Colega de cameră a fetei a făcut o fotografie cu Erica inconştientă pe un scaun, a postat-o pe Facebook şi a adormit, la fel de beată, scrie Cosmopolitan.  A doua zi când s-a trezit Erica era tot pe scaun şi, din păcate, murise în timpul nopţii. Poliţia a şters fotografia cu Erica inconştientă de pe Facebook, iar cauza oficială a morţii tinerei de 18 ani este intoxicaţia severă cu alcool.

Mai multe articole despre:
0 alcool club cămin studenta Erica Buschick