MENIU

Și-a dat demisia în fața tuturor colegilor. Când au auzit motivul, au rămas fără cuvinte

Un restaurant din Noua Zeelandă are nevoie urgentă de un nou barman. Asta, după ce bărbatul care până acum a ocupat această funcție și-a dat demisia dintr-un motiv pe care șeful său nu și l-ar fi imaginat.

Tânărul barman nu era supărat din cauza salariului, a programului de muncă sau a colegilor, ci a demisionat ca să aibă mai mult timp la dispoziție pentru a juca ”Pokemon GO”, jocul care a creat o adevărată isterie în ultima săptămână în întreaga lume, scrie mashable.com.

Ulterior, a declarat că managerul localului a fost înțelegător, însă părinții lui au fost șocați la aflarea veștii.

Până acum, bărbatul s-a bucurat din plin de timpul liber, reușind să prindă nu mai puțin de 91 din 151 de Pokemoni disponibili în joc. Mai mult, acesta a anunțat, pe rețelele de socializare, că în acest scurt timp și-a făcut prieteni noi și a călătorit mult, toate datorită ”Pokemon GO”.

Jocul denumit ”Pokemon GO” a fost lansat recent și face deja furori în întreaga lume, fiind jucat de milioane de oameni. Acesta folosește realitatea augmentată și presupune ca utilizatorul să se plimbe pe jos pe străzi sau prin parcuri pentru a găsi creaturi virtuale, denumite ”Pokemoni”, pe o hartă care, folosind coordonatele GPS ale telefonului mobil, o imită pe cea reală. Cu alte cuvinte, utilizatorul este nevoit să se deplaseze în viața reală până în anumite locuri din oraș pentru ca ”Pokemonii” să devină vizibili pe ecranul smartphone-ului și să poată fi prinși în joc.