MENIU

Hunedoara: Femeie de 80 de ani, tâlhărită de nepoata sa şi de prietenul acesteia

Hunedoara: Femeie de 80 de ani, tâlhărită de nepoata sa şi de prietenul acesteia

O femeie de 80 de ani din Lupeni, judeţul Hunedoara, a fost tâlhărită de nepoata, în vârstă de 14 ani, şi de prietenul acesteia, cei doi imobilizând-o şi furându-i cerceii din urechi şi verigheta, pe care le-au amanetat, iar joi tânărul a fost arestat preventiv.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu, Poliţia municipiului Lupeni a fost sesizată de o femeie în vârstă de 80 de ani că nepoata sa, în vârstă de 14 ani, şi un tânăr de 19 ani au condus-o până la locuinţa sa, unde au imobilizat-o şi i-au furat cerceii din urechi şi verigheta de pe deget, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"În urma administrării probatoriului, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Lupeni au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe baza de ordonanţă, a tânărului de 19 ani, învinuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie. Suspectul a fost prezentat Judecătoriei Petroşani, care a emis, joi, pe numele său un mandat de arestare preventivă pe 29 de zile, acesta fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J Hunedoara", a declarat subcomisarul Niţu.

Adolescenta care a participat la tâlhărie va fi cercetată în libertate, iar cerceii şi verigheta au fost recuperate de poliţişti de la o casă de amanet.

Mai multe articole despre:
hoţi Hunedoara bani nepoată tâlhărie