MENIU

Hunedoara: Bărbatul care a omorât un agent de pază şi l-a înjunghiat pe patronul unui local, reţinut

Bărbatul care a înjunghiat mortal un agent de pază al unui local din Vulcan, judeţul Hunedoara, şi l-a rănit pe patronul acestuia a fost reţinut, luni, de procurori, el fiind însă păzit în salonul de spital în care este internat, întrucât medicii nu şi-au dat acordul pentru a fi dus în arest.

Procurorii Parchetului Tribunalului Hunedoara au emis, luni, o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, pentru omor şi tentativă de omor, pe numele bărbatului care a omorât, duminică dimineaţă, un agent de pază şi l-a înjunghiat pe patronul unui local, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Agresorul este însă păzit de către poliţişti în salonul de spital, el fiind internat la Spitalul de Urgenţă din Petroşani cu traumatism cranio-cerebral, deoarece medicii nu şi-au dat acordul pentru a fi transportat în arest.

"Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi procurorul de caz a solicitat instanţei mandat de arestare pe numele său, pentru 29 de zile, pentru omor şi tentativă de omor", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Hunedoara, procurorul Mirela Negruţiu.

Potrivit procurorului, agresorul a fost audiat de anchetatori şi a declarat că a avut o dispută verbală cu victimele, astfel că a plecat acasă, de unde a luat cuţitul şi apoi s-a întors în local, iar când aceştia au încercat să îl evacueze i-a înjunghiat.

Conflictul în urma căruia un agent de pază şi-a pierdut viaţa a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în faţa unui local din municipiul Vulcan, iar în altercaţie au fost implicate trei persoane.

Din primele cercetări reieşea că scandalul a avut loc pe fondul consumului de alcool, agentul de pază şi patronul localului încercând să scoată un client recalcitrant din bar.

"Din primele verificări a rezultat că agresorul, în calitate de consumator în localul aparţinând părţii vătămate, a devenit recalcitrant, astfel că administratorul societăţii comerciale şi omul de ordine l-au evacuat din local. În faţa localului, clientul a devenit violent şi, folosind un cuţit, a înjunghiat mortal agentul de pază şi l-a rănit prin înjunghiere şi pe administratorul localului", declara Laura Bradu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara.

Potrivit anchetatorilor, agentul de pază care a murit avea 26 de ani. Tânărului i-a fost secţionată artera femurală de către agresor, ulterior clienţii din local intervenind şi imobilizându-l pe agresor, care a fost rănit.

Patronul localului, înjunghiat şi el, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. La acelaşi spital a ajuns şi agresorul, care are 24 de ani.

Mai multe articole despre:
Hunedoara crimă reţinut înjunghiat agent de pază