MENIU

Huidu, adevărul despre cel mai mare scandal în care a fost implicată Andreea Esca: Am caseta şi acum

Şerban Huidu a vorbit, într-un interviu, despre reîntoarcerea sa la emisiunea Cronica Cârcotaşilor, dar şi despre cel mai mare scandal în care a fost implicată Andreea Esca, atunci când emisiunea cârcotaşilor a difuzat înregistrări cu prezentatoarea TV înainte ca aceasta să intre în direct la Pro TV. 

Întrebat dacă a vorbit vreodată cu Andreea Esca după scandalul în care imagini cu prezentatoarea TV au fost difuzate la Cronica Cârcotaşilor, în timp ce aceasta se pregătea să intre în direct şi îşi bârfea o colegă de trust şi îi scăpa o înjurătură când exista o problemă tehnică, Huidu a explicat momentul.

"Da. A fost o chestie foarte interesantă. Spaţiul public este reprezentat de emisiile TV prin satelit, iar dacă emiţi necodat prin satelit e o imagine publică. Eu nu m-am dus să fur imaginea din Pro TV, mie mi-a trimis imaginea un tip din Suedia, care avea un difuzor. Ei au emis necodat, aveau o reţea internă între Buftea şi Pache, şi trebuia emis codat. Iar tipul m-a sunat din Gothenburg, unde a prins imaginile, mi le-a pus pe o casetă trimisă pe tren în Bucureşti. Am mers la gară şi l-am aşteptat pe nenea cu caseta. Bine, acolo erau mult mai multe imagini, asta a fost mult mai benign, dacă mă apucam să dau tot, era o problemă mare, că de fapt aşa i-am şi făcut să renunţe la planuri de răzbunare", a explicat Huidu pentru Adevărul.ro.

"Povestea a fost alta. Înainte de acest episod, ne-am întâlnit cu domnul Sârbu şi ne-a propus să venim în trust. Şi, ca de obicei, (imitându-l pe Sârbu – n.red.) „lu' ăla dă-i ceva pe post, lu' ăla mic dă-i ceva pe Acasă“, „Păi staţi puţin că noi dacă venim, venim împreună şi facem emisiune“, „Ce emisiune, bă?“, „Dacă venim, venim împreună“, „Du-te bă d-aici.“ Prima ediţie de după această întâlnire s-a întâmplat să fie chiar asta şi l-am sunat pe tipul de la Pro TV care ne aranjase întâlnirea şi i-am zis să-i transmită lui domnul Sârbu să se uite la „Cronică“ pentru că asta e emisia aia de care întreba el. După ce ne-au zis că ne fac, ne dreg, eu le-am zis: „Bine, uite, vă dau caseta, vă uitaţi pe ea, dacă se întâmplă să faceţi asta, dau tot ce e pe casetă.“ Nu pot să spun ce e pe acea casetă, dar încă o am", a explicat Huidu.