MENIU

Hoți români de cupru, căutați de poliție cu elicopterul în Germania! Doar unul dintre ei a fost prins

Elicopter poliție Germania/ Profimedia

Scene demne de filmele polițiste în Germania. Trei români au fost urmăriți de poliție cu elicopterul, după ce au intrat în curtea unei firme pentru a fura cabluri de cupru.

Totul s-a petrecut miercuri, 17 mai, atunci când mai multe persoane suspecte au intrat în incinta unei firme din Isselburg, relatează Știri Diaspora.

La sosirea polițiștilor, cei trei bărbați au rupt-o la fugă. După o scurtă urmărire demnă de filmele de polițiste, unul dintre ei a fost prins de și arestat. Ceilalți doi au reușit să scape.

În timpul acțiunii poliției a fost folosit și un elicopter, însă aparatul de zbor s-a dovedit inutil, iar ceilalți doi fugari au scăpat.

Persoana arestată este un tânăr român de 23 de ani, fără domiciliu stabil în Germania. Acesta a fost eliberat, la ordinul procurorilor, după ce a depus o garanție de 400 de euro pentru procedurile judiciare.

Potrivit unui comunicat al poliției, hoții au forțat intrarea în sediul companiei cu intenția de a sustrage cabluri din cupru. Pe o proprietate învecinată au fost găsite deja rulate două bobine de cabluri din cupru sustrase de la firmă.

Oamenii legii continuă investigațiile și căutarea celor doi.

Mai multe articole despre:
romani hoti germania elicopter furt cupru cabluri cuplu