MENIU

Hotelscan. Cum să faci rost de cele mai ieftine oferte pentru vacanța ta de vis (P)

Vrei să pleci în vacanță și nu ai timp și nici chef să cauți prin sutele și miile de oferte de hoteluri pentru a găsi cea mai bună ofertă? Din fericire, există o soluție. Hotelscan este cel mai bun motor de căutare care oferă cele mai mici prețuri pentru călătoriile dorite.

Hotelscan a lansat în 2012 cel mai bun motor de căutare a hotelurilor, pensiunilor și alte tipuri de cazare pentru a te ajuta să găsești cele mai mici prețuri ale călătoriilor tale.

Avantajul motorului de căutare este vizibil imediat. Nu mai ai de ce să cauţi oferte pe diferite site-uri pentru a economisi sume modice.

Cum funcționează Hotelscan

Hotelscan găseşte automat cele mai bune soluţii folosind un algoritm de căutare avansat pentru ca tu să economiseşti timp şi bani.

Serviciul de comparare de pe Hotelscan îţi oferă cele mai bune rezultate, bazându-se pe criterii precum ţările şi oraşele preferate, cartierul, zona, tipul de cazare, preţul şi numărul de camere.

Pe pagina Hotelscan ai acces la toate informaţiile necesare pentru a putea lua cea mai bună decizie – comparare de costuri, galerii foto actualizate, servicii disponibile, hărţi locale, date de sosire şi plecare, distanţa faţă de centrul oraşului şi evaluări pentru fiecare hotel, motel sau pensiune.

Economisești în medie 35% la fiecare rezervare

Totul e simplu și gratuit. Serviciul de căutare de pe site-ul Hotelscan funcţionează fără costuri suplimentare: preţurile afişate sunt aceleaşi cu cele prezentate pe site-ul de rezervare pentru hotelul respectiv.

Hotelscan le aliniază unul sub celălalt pentru că tu să poţi studia costuri reale într-o singură pagină, indiferent că e vorba de case situate în suburbii sau hoteluri de 5 stele din staţiuni faimoase.

Obiectivul este clar: să cheltuiești cât mai puțini bani.

Concret: preţul unei camere de hotel sau al unei pensiuni diferă de la site la site și poate varia de la câţiva dolari la câteva sute. Aceeaşi cameră poate costa aproape dublu în funcţie de site! Pe Hotelscan poţi fi sigur că preţul afişat este cel mai mic posibil pentru că a fost ales dintre cele mai bune oferte disponibile.

Scurt ghid de utilizare al Hotelscan

Cum poţi începe să economiseşti bani? Tastează destinaţia ta internaţională în bara de căutare, urmăreşte rezultatele şi foloseşte filtrele disponibile.

Ordonează rezultatele în funcţie de preţul maxim pe care eşti dispus să-l plăteşti, studiază galeriile foto, zonele şi recenziile disponibile.

Este foarte simplu! Hotelscan livrează cele mai favorabile rezultate pentru că verificăm costul fiecărei opţiuni de cazare la zeci de agenţii, crescând exponenţial disponibilitatea camerelor.

Un site obişnuit de booking pune la dispoziţie în medie între 100 și 200.000 de hoteluri. Pe Hotelscan găseşti peste 700.000 de hoteluri, pensiuni, apartamente şi moteluri în oraşul selectat de tine. Cu atâtea opţiuni e simplu să găseşti un preţ rezonabil pentru camera potrivită pentru tine.

Mai multe articole despre:
oferte cazare vacanţă hotel hotelscan