MENIU

Horoscopul zilei de luni, 24 martie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Horoscopul zilei de luni, 24 martie

La început de săptămână, tot mai multi dintre noi vom constientiza importanta stabilirii unor obiective realiste, ca urmare a intrarii Lunii in Capricorn.

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 24 martie

Berbecii vor fi dispusi sa puna osul la treaba mai mult decat in alte zile pentru a se asigura ca beneficiile de care se bucura nu le vor fi luate. Totusi, eforturile lor nu vor avea efectul scontat, cel putin nu pe moment. Se prea poate sa fie nevoie sa adopte o stragegie noua. Pe langa bunavointa, berbecii vor fi nevoiti sa actioneze mai mult in interes propriu.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 24 martie

Desi taurii obisnuiesc sa gandeasca inainte sa spuna ce au pe suflet, faptul ca sunt nevoiti sa tina un secret ii face sa se simta tot mai agitati, mai putin confortabili. Totusi, nu trebuie sa-si faca griji ca vor supara pe cineva apropiat lor. Pana una alta, nu conteaza atat de mult detaliile mesajului transmis de taur, cat atitudinea lor onesta si intentiile lor bune in discutiile cu ceilalti.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 24 martie

Chiar si cu cele mai bune intentii, gemenii ar putea supara pe cineva important din anturajul lor, cineva care are putere de decizie asupra lor sau cineva a carui parere conteaza mult pentru nativii acestei zodii. Gemenilor le este recomandata adoptarea unei atitudini mai umile, mai modeste. Uneori, nu strica sa-si ceara scuze chiar daca intentiile lor au fost, initial, bune.

Citeşte mai mult lyla.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop martie 24 martie horoscop