MENIU

Horoscopul săptămânii 13 - 19 mai: Schimbări uriaşe pentru zodii

Horoscopul săptămânii 13 - 19 mai: Schimbări uriaşe pentru zodii

Horosocop. Săptămâna 13 - 19 mai aduce schimbări semnificative pentru toate semnele zodiacale. Iată ce ți se întâmplă și ție.

Horosocop. BERBEC - Nu reușeșți să îți dai seama ce se întâmplă, de fapt, în viața ta. Eșți legată de persoane care nu îți mai fac bine și a venit momentul să te desprinzi de ele. Renunţă la oamenii negativi din viața ta și înflorește.

TAUR - Ai foarte multă energie, însă ai putea cădea în capcana de a o dărui persoanelor care nu o merită. Găsește echilibrul în parteneriatele tale și ai curajul să pui piciorul în prag.

GEMENI - Nu îți fie teamă să visezi. Dacă nu eșți copleșită de visul tău, trebuie să îndrăznești și mai mult. Amintește-ți doar că fiecare obiectiv este un compromis. Depinde doar cum îți organizezi fiecare zi în parte. Setează-ți corect prioritățile.

Horosocop. 3 zodii care s-au născut să schimbe lumea! Tu te numeri printre ele?

RAC - Rezervă-ți timp pentru plăcere și joacă-te. Nu mai sta în calea bucuriei tale. Renunţă la inhibiții și amintește-ți să te bucuri de tot ca atunci când erai mică. Doar tu îți poți transforma viitorul, cu pasiune și creativitate.

LEU - Nu contează cât de mult lucrezi sau cât de departe călătoreșți, sufletul tău are nevoie să se întoarcă acasă, acolo unde poți fii tu, așa cum simți. Permite-ți să te bucuri de oamenii dragi din viața ta și să te retragi o perioadă alături de familie. Meriți puțină pace.

Horosocop. FECIOARA - Îți descoperi capacitatea de a depăși situațiile stresante care apar în viața ta. A venit momentul să spui exact ce gândești și să îți exprimi toate ideile. Arată-le tuturor cât ești de inteligență.

BALANȚĂ - Începe o săptămâna care nu îți aduce stabilitate financiară. Calculează-ți bine banii și nu cheltui mai mult decât îți poți permite. Ai grja să îți acoperi nevoie de bază.

Zodiile cu noroc uriaş în următorii 3 ani. Grijile financiare, risipite ca prin minune!

SCORPION - Pregătește-te să experimentezi revelații în fiecare aspect al vieții tale. Eșți conectată emoțional cu persoana care te pregătești să devii? Ești pregătită să lași trecutul în urmă? Nu îți fie teamă să simți ceea ce simți.

SĂGETĂTOR - Intuiția ta este mai ascuțită ca niciodată. Simți că te pierzi în ea și că pierzi contactul cu realitatea. Nu te simți bine și îți faci griji că ai putea rămâne singură.

Horosocop. CAPRICORN - În sfârșit începi să te concentrezi asupra speranțelor, visurilor și dorințelor tale. Lasă-le să pună stăpânire pe tine și să te ghideze mai departe. Unele persoane vor încerca să te descurajeze, însă vei găsi puterea pentru a face diferența dintre prietenii adevărați dușmani.

Horoscop. 3 zodii care se folosesc de oameni. Stai departe de ele!

VĂRSĂTOR - Ai nevoie să faci câteva schimbări în carieră pentru că deja nu te mai simți bine în punctul în care ai ajuns. Ieși din umbră și arată ceea ce poți cu adevărat. Nu te mai îndoi de tine.

PEȘTI - A venit momentul că există anumite perspective și credințe care te-au împiedicat să evoluezi până în acest moment. Îndepărtează-te de toate lucrurile care îți fac rău și deschide-ți inima pentru noi posibilități. Aventură și spontaneitatea sunt răspunsurile de care ai nevoie.

Sursa: girly.ro

Mai multe articole despre:
horoscop zodii horoscopul saptamanii