MENIU

Horoscopul săptămânii 1 - 7 ianuarie. Început de an în forță, după ce scăpăm de Mercur retrograd. Patru zodii se bucură de vitalitate excepțională

Horoscopul săptămânii 1 - 7 ianuarie

Horoscopul săptămânii 1 - 7 ianuarie. Pe 1 ianuarie, Mercur își va încheia perioada retrogradării și își va începe mersul direct în semnul Săgetătorului. Această schimbare astrală aduce cu sine o energie revigorantă și o dorință puternică la nivelul zodiilor de a se acorda o pauză binemeritată. Chiar dacă știm că această săptămână va aduce o rezumare a activității și un început intens, prima zi trebuie să fie savurată ca un moment de respiro și regăsire a echilibrului interior.

Pe 3 ianuarie, ultimul sfert de Lună în Balanță ne va ajuta să ne echilibrăm alegerile și să ne uităm cu atenție la planurile deja făcute. De ce? Urmează să le punem în aplicare și trebuie să fim siguri că ne mișcăm în direcția corectă.

Unele zodii vor fi mai motivate decât altele, în funcție de influențele pe care le vor avea asupra lor energiile lui Marte care poposește în Capricorn. Acest eveniment astral important are loc pe 4 decembrie, când există posibilitatea ca unii dintre noi să se conecteze cu oameni importanți. Vrei să știi și tu cine sunt pionii cheie în drumul tău spre succes în perioada 1 - 7 ianuarie? Atunci va trebui să privești cu atenție ce rol are fiecare persoană care intră în viața ta în următoarele zile.

Berbec  

O situație complicată legată de o moștenire te va face să analizezi mai atent legăturile cu familia. Totuși, vei scăpa de stres când vei realiza că nu merită să te agiți pentru persoanele care nu se gândesc deloc la binele tău. Încrederea în propria persoană îți va crește dacă înveți să te gândești mai mult la tine.

Horoscopul anului 2024 - Berbec. Provocări depășite cu determinarea specifică zodiei

Taur 

Mici probleme de sănătate ar putea să te țină departe de planurile tale din această săptămână. Încearcă să fii mai atent/ă la detaliile care îți consumă energia în mod inutil și să le îndepărtezi din viața ta. Doar așa vei depăși cu bine aceste zile complicate. Astrele îți recomandă să îți păstrezi calmul.

Horoscopul anului 2024 - Taur. Provocare fără precedent: Ai grijă de propriile dorințe și nevoi!

Gemeni  

Conflictele cu apropiații te-ar putea face să nu ai o săptămână tocmai ușoară. Gândește-te la statutul social pe care îl ai și ai grijă să nu îți strici imaginea doar de dragul de a câștiga o luptă a orgoliilor. Cu cât ești mai încrezător/oare în forțele proprii, cu atât vei ignora mai ușor provocările care nu îți aduc niciun beneficiu.

Horoscopul anului 2024 - Gemeni. Șansa de a întâlni oameni unici și incitanți. Atenție la sănătate!

Rac 

Evită să iei decizii radicale în această săptămână, fiindcă ai nevoie de o pauză înainte de pune cap la cap informațiile dobândite în trecut. Noul an îți va fi influențat de alegerile făcute în aceste zile, așa că trebuie să te gândești bine înainte de a spune ceva. Fiecare cuvânt greșit poate fi folosit împotriva ta și sigur nu vrei asta.

Horoscopul anului 2024 - Rac. Astrele te provoacă să ieși din zona de confort și să ai mai multă încredere în tine. Noroc la bani

Leu  

Începi săptămâna cu o ușoară stare de îngrijorare. Vei dori să rezolvi tu problemele celor dragi, dar astrele îți recomandă să aștepți și să privești schimbările din umbră. Unele lucruri nu țin de tine, așa că nu poți face nimic pentru aceia care nu se lasă ajutați. Pune-te pe tine pe primul loc, mai ales dacă vrei să începi anul cu dreptul.

Horoscopul anului 2024 - Leu. Vei străluci în carieră. An bun pentru organizarea finanțelor

Fecioară  

Aspiri către evoluție constantă, așa că vei lupta să îți depășești condiția și în aceste zile. Micile obstacole te vor face să îți pierzi motivația dacă nu ai suficient curaj când pornești la drum. Încearcă să lași energiile astrale să îți încarce bateriile și să te bucuri că Mercur a ieșit din retrogradare.

Horoscopul anului 2024 - Fecioară. Astrele îți dau curaj în dragoste. Situația financiară se stabilizează

Balanță 

Luarea deciziilor potrivite ar putea să îți schimbe radical viața în prima săptămână din 2024. Vei păși pe calea cea bună dacă lași înțelepciunea să îți ghideze pașii. Important este să nu pui orgoliul pe primul loc și să nu îi dai voie să îți saboteze cele mai importante planuri. Ai încredere în destin!

Horoscopul anului 2024 - Balanța. Un an cu fluctuații financiare. Astrele te provoacă să îți găsești echilibrul

Scorpion 

Trebuie să fii foarte hotărât/ă dacă vrei să obții succes în toate domeniile vieții tale. În această săptămână, ai ocazia să îți dovedești abilitățile, dar asta după ce ți le vei descoperi. Nu-ți fie teamă să experimentezi și să te bucuri de fiecare nouă provocare, căci toate momentele contribuie la dezvoltarea ta.

Horoscopul anului 2024 - Scorpion. Astrele îți dau agresivitate și inițiativă, mai ales în dragoste. Evita suprasolicitarea sistemului nervos

Săgetător  

Situațiile stresante te vor pune în dificultate în perioada 1-7 ianuarie, dar trebuie să găsești soluții pentru a depăși orice obstacol, scrie DivaHair. Nu poți sta pe loc într-o perioadă atât de înfloritoare, când șansele să evoluezi sunt mari. Astrele vor să te vadă reușind și te încurajează să nu refuzi nicio provocare, oricât de complicată ar părea.

Horoscopul anului 2024 - Săgetător. Când ai crezut că ai lăsat trecutul în urmă, acesta se întoarce și te trage înapoi în vârtejul emoțiilor

Capricorn 

O să ai mai puțină energie în această săptămână, fiindcă te vei gândi la concediul tocmai încheiat. Este adevărat că vei găsi greu motivația, dar te vei bucura de succes dacă nu renunți în fața obstacolelor. La finalul perioadei, îți vei mulțumi că ai făcut tot posibilul să îți depășești așteptările.

Horoscopul anului 2024 - Capricorn. Astrele te pun în fața unei decizii cruciale: Vei renunța la familie, sau la bani?

Vărsător 

Ai parte de o săptămână excelentă, căci poți realiza cu ușurință proiecte de mare însemnătate. Productivitatea crește cu fiecare zi ce trece, așa că nu poți decât să te bucuri de tot ce trăiești. Nu-i așa că ai visat întotdeauna să începi anul așa în forță? De această dată, astrele ți-au presărat în cale mult noroc.

Horoscopul anului 2024 - Vărsător. Un an în care vei avea de luat decizii importante. Astrele favorizează relații autentice construite pe respect reciproc

Pești 

Câteva momente speciale petrecute în familie te vor face să îți dai seama cât de norocos/oasă ești și câți oameni care te iubesc ai prin preajmă. Profită din plin de aceste zile, fiindcă nu tot anul 2024 se anunță așa bun ca prima săptămână. Ar fi păcat să ratezi binecuvântările pe care Universul ți le scoate în cale!

Horoscopul anului 2024 - Pești. Universul te provoacă să găsești echilibrul dintre muncă și viața personală