MENIU

Horoscopul dragostei, săptămâna 13 - 19 noiembrie. Lupte între sentimente și orgolii. Doar cuplurile puternice vor rezista răfuielilor

Horoscopul dragostei, săptămâna 13 - 19 noiembrie

În săptămâna 13-19 noiembrie, astrele își ascut săbiile și dau o influență războinică: pe plan amoros, va exista o tendință de lupte puternice între sentimente și orgolii. Evenimentele astrale se combină într-un fel care poate schimba radical modul în care este percepută viața de cuplu. În acest context, este important să vedem cum sunt influențate zodiile de mișcările planetare și cum acestea pot afecta relațiile amoroase.

O nouă săptămână bate la ușă, și aduce cu ea Horoscopul Dragostei. 

Săptămâna începe cu mutarea Lunii din Scorpion în Săgetător, fapt ce îi va încuraja pe nativi să se bucure de experiențe îndrăznețe în compania persoanelor iubite. Apoi, pe 14 noiembrie, Luna în Săgetător formează un sextil cu Venus în Balanță. Acest eveniment cosmic le va ajuta pe semnele zodiacale să găsească soluții prin care să petreacă mai mult timp alături de jumătatea din cuplu, ceea ce înseamnă că iubirea va primi o atenție deosebită din partea tuturor.

Patru perechi de zodii care nu se potrivesc deloc în dragoste

Pe 17 noiembrie, situația se schimbă radical în momentul în care Marte în Scorpion formează un trigon cu Neptun în Pești. Energiile astrale îi vor împinge pe nativi spre introspecție, așa că discuțiile cu sinele vor fi mai importante decât interacțiunea cu sufletele pereche. În această zi pot apărea probleme în relații și rezolvarea lor va reprezenta o mare provocare pentru unele persoane.

În ultima zi din săptămână, o schimbare mult visată în plan personal poate fi pusă în așteptare de anumite piedici. Zodiile care întâmpină dificultăți de acest gen și-ar putea vărsa frustrarea asupra iubitului/ei. Asta înseamnă că această perioadă nu se încheie tocmai bine. Doar cuplurile puternice vor învinge obstacolele și vor ieși triumfătoare în lupta cu orgoliile.

Berbec 

Aceste zile vor întinde la maximum limitele relației tale. O să te confrunți cu lipsa de încredere în partener/ă și nu este exclus să vă certați din lucruri mărunte. Doar comunicarea vă poate ajuta să lăsați mândria în spate și să vă bucurați de iubire.

Taur 

Sentimentele tale vor crește în intensitate în aceste zile și ai face bine să îți asculți inima. Nu încerca să ignori ce simți, mai ales dacă te vezi o viață alături de persoana de lângă tine. Ține minte că toate problemele sunt trecătoare!

Horoscopul săptămânii 13 - 19 noiembrie: Astrele se luptă pentru supremaţie. Zodiile câștigătoare vor lua tot, 3 zodii sunt în pericol să piardă

Gemeni  

Dacă ești singur/ă, această săptămână aduce o schimbare majoră în viața ta amoroasă. Este posibil să îți întâlnești perechea și să îți dai seama că așteptarea a meritat. S-ar putea să aveți unele neînțelegeri în primele zile, dar totul se va rezolva cu sinceritate și respect.

Rac 

În general, nu îți asumi riscuri, mai ales când vine vorba de iubire. Vrei o familie bazată pe stabilitate, așa că ți se pare periculos să te aventurezi într-o relație care pare să nu aibă șanse de supraviețuire. Totuși, energiile astrale îți dau curaj să o faci.

Leu 

În această perioadă, te vei axa foarte mult pe anumite chestiuni profesionale și îți vei ignora partenerul/a. Această decizie va atrage după sine și urmări neplăcute, iar certurile ar putea fi la ordinea zilei.

Zodiacul conflictelor. Cu ce nativ ai cele mai mari riscuri să te cerți

Fecioară 

O întâlnire întâmplătoare îți va da săptămâna peste cap, fiindcă gândul îți va rămâne la acea persoană. Este posibil să nu te mai poți concentra pe nimic, fiindcă săgeata lui Cupidon te nimerește direct în inimă.

Balanță 

Îți cunoști valoarea și vrei ca jumătatea să te aprecieze pentru ceea ce ești. Ideile voastre se pot lovi cap în cap în aceste zile, ceea ce înseamnă că există riscul să luați o decizie radicală, scrie DivaHair.

Scorpion 

Vrei o schimbare în plan amoros, dar nu prea ai curaj să îi transmiți partenerului/ei că te-ai plictisit de stilul de viață pe care îl aveți în prezent. Doar sinceritatea ar putea să te ajute să îți duci planurile la bun sfârșit. Nu ezita să îi spui ce simți!

Săgetător 

Traumele emoționale încă te apasă, chiar dacă ai încercat să le ascunzi în ultima vreme. O discuție deschisă cu sufletul pereche te-ar putea ajuta să îți pansezi rănile din trecut și să mergi cu încredere spre viitor.

Zodiile norocoase în dragoste la finalul anului 2023. Nativii care își întâlnesc sufletul pereche

Capricorn 

Încă ai rețineri când vine vorba de exprimarea sentimentelor, dar în aceste zile înveți să le dai frâu liber. O să descoperi că este important să îi spui jumătății tale cum te raportezi la ea și cât de mult înseamnă pentru tine.

Vărsător 

O dragoste nouă te va ajuta să găsești un echilibru între viața personală și cea personală. Dacă până acum nu aveai motiv să refuzi anumite proiecte pe care nu erai obligat/ă să le faci, acum a venit momentul să folosești iubirea pe post de scuză, fără să te simți vinovat/ă.

Pești 

Dacă nu ai o relație, încearcă să nu te arunci în brațele primului/ei venit/e. Răbdarea este singura virtute care te va ajuta să îți alegi un/o partener/ă care să ți se potrivească mănușă.

Horoscop weekend 11-12 noiembrie 2023. Mutarea lui Mercur în Săgetător aduce distracție, entuziasm și sete de cunoaștere