MENIU

Horoscopul de azi - 27 aprilie

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 27 aprilie 2015.

BERBEC

Astazi, intalnirile de afaceri se vor dovedi fructuoase. Primesti o veste buna, iar aceasta te poate face sa-ti schimbi planurile pentru maine.

TAUR

Nu mai fi atat de idealist si nu mai avea incredere in fiecare necunoscut care vine cu o propunere tentanta.Evalueaza cu atentie orice oferta inainte de a-ti da acordul.

GEMENI

Prietenii de odinioara devin combatanti in cursa privind un loc de munca mai bun.Va trebui sa te innarmezi pentru o batalie dificila din care vei iesi invingator.

RAC

Este posibil sa iei o hotarare importanta si definitiva cu privire la ruperea unor relatii vechi, iar in viitor te vei convinge ca ai procedat corect.

LEU

Astepti o suma importanta de bani, care va veni saptamana viitoare.Nu refuza intre timp ajutorul financiar al celor din jur, pentru ca in curand vei dispune de finantele necesare pentru achitarea datoriilor.

FECIOARA

Seriozitatea si ideile constructive sunt apreciate. Totodata, nu este exclus sa primesti o marire de salariu. Tot astazi, poti face planuri si investitii pe termen lung.

BALANTA

Esti atent la orice detaliu si asta iti va aduce un avantaj suplimentar in fata competitorilor tai. Poti fi propus pentru o avansare sau ti se va incredinta o noua responsabilitate, care iti consolideaza pozitia la locul de munca.

SCORPION

Desi saptamana trecuta ai fost cam iritat, ai spus niste lucruri rautacioase, astazi ai ocazia sa indrepti lucrurile.Cateva scuze rostite la momentul potrivit ii vor transforma pe dusmanii tai in prieteni si sustinatori.

SAGETATOR

Ai sanse sa aranjezi o colaborare avantajoasa, care sa itiaduca venituri considerabile. Fii diplomat si bazeaza-te pe intuitie!

CAPRICORN

Motivatia, dinamismul si ambitia nu iti lipsesc, mai ales in domeniul carierei. De fapt, astazi chiar reusesti sa iti atingi obiectivele la care ai visat de foarte mult timp.

VARSATOR

Primesti un cadou costisitor si nu tii cum sa reactionezi.Un simplu ,,multumesc” va fi suficient.

PESTI

Atentie la excesele culinare. S-ar putea ca acul cantarului sa sara cu cateva kilograme si va trebui fie sa incepi o mini dieta, fie sa te indrepti in pas alergator catre sala de sport.

sursa: RoAstrolog.com

Mai multe articole despre:
null