MENIU

Horoscop zilnic. 9 aprilie. Care sunt cele mai agitate zodii

Horoscop zilnic. 9 aprilie. Berbecii, Săgetătorii, Vărsătorii și Balanțele sunt câteva dintre cele mai active zodii astăzi. Puteți citi mai multe despre toate zodiile în acest horoscop zilnic.

BERBEC

Avântați, Berbecii nu stau prea mult pe gânduri azi și acționează. Se va dovedi a fi o decizie foarte inspirată, mai ales că în ultima vreme ezitările i-au costat scump.

TAUR

Taurii se lasă purtați de fel de fel de gânduri sau idei trăsnite. Sunt lipsiți de griji și încearcă să îi răsfețe pe cei dragi. Haioși, nativii acestei zodii dau tonul la distracție azi.

Horoscop zilnic. 9 aprilie. Leii așteaptă o minune

GEMENI

Gemenii sunt preocupați cu ultimele chestiuni presante la locul de muncă. Ei nu vor să lase nimic neterminat înainte de mini-vacanță, astfel că azi trag din greu pentru a rezolva toate problemele. Cu toate că fac eforturi mari, nu reușesc ce și-au propus.

RAC

Racii au ținte clare azi. Un plan mai vechi poate fi dus cu ușurință la încheiere sau un contract de mult visat se poate materializa. Totul depinde și de noroc, însă astrele sunt favorabile azi pentru cei născuți sub acest semn zodiacal.

LEU

Leii sunt destul de epuizați. Au tras din greu în ultima perioadă, iar oboseala începe să se simtă. Nu trebuie să dispere, exact atunci când li se va părea că mai rău nu se poate, li se va întâmpla ceva extraordinar.

FECIOARĂ

Fecioarele sunt țâfnoase azi. Strâmbă din nas și se ceartă cu toată lumea. Nici ele nu știu care este cauza iritării lor, însă aceasta se va agrava spre seară, când sunt posibile conflicte serioase, mai ales în familie.

BALANȚĂ

Balanțele stau mai toată ziua pe la cumpărături. Este și cazul, au tot amânat momentul. Spre seară, cei născuți în această zodie se vor făli cunoscuților cu afacerile grozave pe care le-au făcut azi.

Horoscop zilnic. 9 aprilie. Capricornii își pierd răbdarea repede

SCORPION

Scorpionii nu sunt în formă azi. Au mici probleme de sănătate. Dacă se agravează, medicul nu trebuie evitat sub nicio formă. Încăpățânați, cei născuți sub acest semn zodiacal încearcă să se vindece singuri, cu metode doar de ei știute.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii țintesc sus azi. Au câteva obiective greu de atins, însă își încearcă norocul. Spre uimirea lor și a celor din jur, reușesc să își îndeplinească câteva vise azi, ceea ce nu e lucru mărunt.

CAPRICORN

Capricornii sunt iuți la mânie azi. Intră rapid în conflicte și nu iartă nicio greșeală. Cei care dețin funcții de conducere își vor teroriza azi angajații, în timp ce nativii acestei zodii care sunt subordonați vor încerca să-și submineze superiorii.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii nu au o clipă liberă azi. Aleargă de colo până dincolo, aparent fără prea mult rost. Chiar dacă sunt puțin haotici, ei au totul plănuit foarte bine, astfel că vor încheia ziua mulțumiți.

PEȘTI

Peștii se pregătesc de petreceri. Vor să se relaxeze și să se distreze și doar la asta le stă mintea. Pe seară își fac încălzirea pentru weekend.

Mai multe articole despre:
horoscop zilnic 9 aprilie