MENIU

Horoscop zilnic 21 octombrie 2016. Zi cu mari surprize pentru Balanțe

Berbecii sunt decepționați astăzi după ce descoperă minciunile cuiva în care și-au pus încrederea. În schimb, Peștii se confruntă cu situații grele. Citește aici horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Esti deceptionat de faptul ca descoperi, poate cam tarziu, minciunile unui colaborator in care ti-ai pus toata increderea. Observi ca totul a fost doar praf in ochi si nu gasesti in tine forta de a te rupe de esec. Esti blocat intr-o zona sumbra in care ai tendinta de a le vedea pe toate in negru, pentru ca dezamagirea e mare. Nu te asteptai la asemenea tradare, dar trebuie sa recunosti ca ai fost credul si ai asteptat ceva ce nu puteai primi. Deschide bine ochii ca sa nu te inseli si altadata si nu crede chiar tot ce ti se promite!

Taur

Daca ai adunat o suma de bani si esti multumit de nivelul pe care te afli, nu te avanta deja in cumparaturi mai mult sau mai putin necesare, pentru ca vei regreta mai apoi atractia spre risipa. Uneori trebuie sa te gandesti si in perspectiva mai indepartata, pentru ca banii pe care ii detii acum vor fi folositori candva in viitor pentru un scop mult mai important decat cel care iti face astazi cu ochiul. Ar fi bine sa dai dovada de mai multa prudenta in chestiuni financiare!

Vezi continuarea pe Huff.ro

Mai multe articole despre:
horoscop