MENIU

Horoscop weekend 3-4 martie: Zodia care îşi va da toată viaţa peste cap. Conflicte la tot pasul

<p>Horoscop weekend 3-4 martie: Zodia care &icirc;şi va da toată viaţa peste cap. Conflicte la tot pasul</p>

Horoscop de weekend 3-4 martie 2018: Berbecii sunt puțin egoiști, Gemenii au parte de fel de fel de situații care iau o întorsătură cu totul aparte față de ce se așteptau, iar Leii au un weekend foarte bun. Află ce ți-au rezervat astrele!

Horoscop de weekend 3-4 martie 2018: BERBEC

Profitați de acest weekend pentru a vă oferi ajutorul persoanelor care au nevoie de dumneavoastră. Revanșați-vă față de cei care v-au ajutat întreaga săptămână și pe care i-ați refuzat din cauza faptului că ați fost prea ocupat.

Horoscop de weekend 3-4 martie 2018: TAUR

Constatați că v-ați luat cam mult de lucru pentru weekend și simțiți că nu prea puteți să faceți față. Nu vă stresați, gândiți-vă că veți reuși să faceți orice numai atât timp cât aveți o stare de spirit bună.

Horoscop de weekend 3-4 martie 2018: GEMENI

În acest weekend aveți parte de multe situații care iau o întorsătură cu totul aparte față de cum vă așteptați. Evitați conflictele cu membrii familiei!

Horoscop de weekend 3-4 martie 2018: RAC

Zilele libere din acest weekend le petreceți în preajma prietenilor. Este o alegere foarte bună pentru voi, având în vedere că nu v-ați mai întâlnit de ceva timp.

Horoscop de weekend 3-4 martie 2018: LEU

În acest weekend sunteți vesel, entuziast și gata să îi faceți fericiţi pe toți cei cu care interacționați. Fericirea nu vă ocolește deloc, orice ați face, deci profitați de acest sfârșit de săptămână care vă va aduce numai bucurii și satisfacții și vă oferă forțe proaspete pentru săptămâna care urmează.

Horoscop de weekend 3-4 martie 2018: FECIOARĂ

Nativii din această zodie sunt în centrul atenției în acest weekend, prin simplul fapt că dețin o comunicare excelentă și sunt foarte sociabili cu toți cei pe care-i întâlnesc.

Horoscop de weekend 3-4 martie 2018: BALANȚĂ

În acest weekend vă petreceți timpul citind cărți sau delectându-vă cu lecturi care vă liniștesc și vă aduc o stare de relaxare. Treburile casnice sunt și ele o prioritate pentru dumneavoastră, iar asta înseamnă că nu le veți neglija deloc. Nu ar trebui să vă treacă weekendul fără a vă invita prietenii la o ieșire în oraș.

Horoscop de weekend 3-4 martie 2018: SCORPION

Scorpionii vor avea, în sfârșit, timp liber pentru a se simți perfect în compania persoanelor dragi. Vor avea ocazia să își facă prieteni noi și să se simtă bine în compania lor. Vor lega prietenii de durată. Din punct de vedere social, ceilalți le vor acorda foarte mult timp, iar ei vor fi centrul atenției.

Horoscop de weekend 3-4 martie 2018: SĂGETĂTOR

Starea de spirit ține numai și numai de cei din jur și de modul în care se poartă cu ei. Chiar dacă săptămâna care tocmai a trecut le-a adus câteva sarcini mai dificile, în acest sfârșit de săptămână tot ce vor este să se odihnească și să simtă liniștiți.

Horoscop de weekend 3-4 martie 2018: CAPRICORN

Weekendul vine cu bucurie pentru acești nativi. Capricornii sunt entuziaști și le oferă și celorlalți mult energie, mult optimism și putere de muncă. Profitați de acest sfârșit de săptămână absolut minunat, în care veselia este la ordinea zilei și vă dă putere să faceți absolut orice vă doriți!

Horoscop de weekend 3-4 martie 2018: VĂRSĂTOR

Vărsătorii se focalizează foarte mult pe sănătate, în acest weekend. Poate fi vorba despre o răceală sau infecții care le-au tot dat bătăi de cap. Luați tratamentul necesar și vă veți face bine în scurt timp!

Horoscop de weekend 3-4 martie 2018: PEȘTI

Aceștia sunt pregătiți ca în acest weekend să facă o mulțime de schimbări în viața lor, atât pe plan profesional, cât și pe cel personal. Fie vor să își schimbe locul de muncă, fie vor să iasă din relația în care sunt acum, vor neapărat să facă schimbări.

sursă: yve.ro