MENIU

Horoscop special. Începe Sezonul Vărsătorului. Ce zodii vor scăpa de bagajul emoțional și vor începe un nou capitol al vieții

Horoscop special. Începe Sezonul Vărsătorului

Este timpul să ne pregătim pentru o călătorie astrală în Sezonul Vărsătorului, care își va deschide porțile pe data de 20 ianuarie 2024. Cu energia misterioasă a lui Pluto însoțindu-l, acest sezon promite să fie unul deosebit și transformator. Este o ocazie perfectă pentru zodiile de a scăpa de greutățile și bagajul emoțional acumulat și a se deschide unor noi posibilități și oportunități.

Sezonul Vărsătorului este întotdeauna un moment special în astrologie, dar venirea lui Pluto în aceeași zi face ca acest tranzit să fie deosebit de intensă și cu impact puternic. Pluto este cunoscut pentru puterea și influența sa de a provoca transformări profunde și de a aduce la suprafață aspecte ascunse și îngropate ale ființei noastre.

Această mutare în Vărsător ne pregătește pentru un nou capitol, în care energiile sale speciale vor amplifica și vor aduce în prim-plan temele și caracteristicile Vărsătorului. Este timpul să ne pregătim pentru schimbări și eliberări, într-o perioadă în care suntem chemați să ne deschidem mințile și să explorăm lumea necunoscută a inovației, progresului și libertății.

Vărsătorul este reprezentat de purtător de apă. Purtătorul de apă colectează apă în vasul său, dar aici, apa reprezintă resturile psihice și emoționale ale planetei Pământ. Apa acționează ca o conductă pentru tot bagajul nostru emoțional. Cu apa în vasul său, purtătorul de apă folosește puterea respirației sale pentru a curăța și a transmuta apa, readucerea ei la starea inițială, neutră. Purtătorul de apă returnează apoi apa înapoi pe Pământ, curățată și echilibrată.

Acest simbolism întruchipează energiile de vindecare și curățare care ne pot găsi în timpul Sezonului Vărsător.

Este timpul să curățăm tot ceea ce ne îngreunează și ne face să ne simțim grei. Este timpul să ne întoarcem înapoi la o stare neutră, astfel încât să putem asculta mai bine și să ne urmăm sinele cel mai adevărat și superior.

Avantajele și oportunitățile care ți le dăruiesc astrele în anul 2024, în funcție de zodie

Vărsătorul este, de asemenea, semnul cunoscut pentru personalitatea sa ciudată și, uneori, modurille sale excentrice. Vărsătorul vrea să facă lucrurile în felul lui, vrea să încalce regulile, să găsească o nouă cale și să creeze noi aventuri. Vărsătorul se concentrează pe libertate, idei proaspete și inovație. Vărsătorul este, de asemenea, strâns legat de tehnologia și progresele care ne vor conduce în viitor.

Cu Pluto care intră în Vărsător în același timp cu Soarele, primim un impuls pentru toată această energie. Pluto reprezintă puterea, așa că toată această energie care strălucește sub Soarele Vărsător va fi amplificată.

În plin sezon al Vărsătorului avem și o frumoasă Lună Plină în Leul pe 25 ianuarie.

Această Lună Plină a Leului este plină de energie strălucitoare și ne va aminti să ne concentrăm asupra bucuriei noastre. Este o Lună Plină extrem de creativă care ne va ajuta să ne împingem din zonele noastre de confort.

Planeta guvernantă a Vărsătorului, Uranus, sta de asemenea direct pe 27 ianuarie, contribuind la consolidarea temelor de libertate, independență și inovație. Acest lucru este, de asemenea, îmbunătățit și sub Luna Nouă a Vărsătorului din 9 februarie.

Sunt multe de vorbit despre acest Sezon Vărsător!

Dar hai să aruncăm o privire la ceea ce te poti aștepta pentru semnul zodiacal. 

Berbec

Sezonul Vărsător îți va aduce atenția asupra comunității și împrejurimilor tale. Cu cine te inconjori? În ce fel de medii prosperi? Este posibil să trebuiască să reconsideri cu cine te înconjori și tipurile de medii pe care le frecventezi. Este în regulă să spui nu dacă trebuie. Dacă doresti să atragi câteva comunități noi și mai aliniate, prezinta-te acolo, începe o nouă clasă sau înscrie-te într-un nou club sau comunitate.

Femeia anului 2024 din zodiac. Astrele o vor răsfăța cu succes în tot ceea ce va face

Taur

Ce iti aduce un sentiment de scop? Sezonul Vărsător este un moment bun pentru a reflecta la această întrebare. Cu toții vrem să simțim un scop când ne trezim dimineața, dar scopul nostru nu trebuie să fie un lucru măreț. Gândește-te la moduri mici în care poți începe să infuzezi mai mult scop în viața ta. Când o faci, va începe să iti creasca puterea și încrederea, ceea ce, la rândul său, te va ajuta să bați la mai multe uși, să încerci lucruri noi și să ai experiențe noi! Viața este aici pentru a fi trăită la maxim; acesta este scopul nostru final, așa că vezi dacă poți găsi modalități în acest Sezon Vărsător de a aduce mai multă viață în viața ta!

Gemeni

Sezonul Vărsător este un moment pentru a-ti extinde o parte din gândire. Cum poți să visezi mai mare, să ținești mai sus sau, poate, să dai lucrurile peste cap pentru a obține o nouă perspectivă? Mintea ta va fi ascuțită în acest sezon Vărsător, așa că folosește-o! Vezi dacă poti contesta unele dintre modurile în care ai gândit. Vezi dacă poți începe să privești lucrurile dintr-un nou punct de vedere. S-ar putea să descoperi că trebuie, de asemenea, să renunți la credințele sau gândurile limitative care sunt înrădăcinate. Concentrarea pe abundență și recunoștință este un loc bun de început. Gândurile noastre pot fi atât de puternice, iar Sezonul Vărsător este șansa ta de a le face să funcționeze pentru tine.

Rac 

S-ar putea să te trezesti în continuare prins la schimbarea energiei. S-ar putea să te simți puțin obosit sau letargic sau că mai ai nevoie de timp pentru a integra tot ce s-a întâmplat. Esti un suflet sensibil și, uneori, poate dura timp să te calibrezi la energiile actuale. Sezonul Vărsător este șansa ta de a-ți face timp să te odihnești, să te hrănești și să te recuperezi. Acesta este sezonul tău pentru a practica auto-îngrijirea și pentru a fi blând cu tot ce ai în întâmplare. Vezi dacă poți accepta situația ta actuală, în loc să încerci să o schimbi sau să faci ceva ce nu este. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să te mulțumesti, dar uneori, doar acceptarea poate ajuta să aduci schimbarile pe care le cauti.

Leu

Vărsătorul se află vizavi de tine pe roata zodiacului, așa că vei merge mereu bine cu energiile lui. Ai și Luna Plină în acest sezon, o Lună Plină Leu pe 25 ianuarie. Această Lună Plină este șansa ta de a străluci; aduce energii strălucitoare, îndrăznețe, care te vor face să te simți optimist și inspirat. Aceasta este o Lună Plină minunată pentru a aduce un plus de încredere și poate o anumită motivație pentru a crea vise și obiective noi și interesante. Sezonul Vărsător te poate pune, de asemenea, să te concentrezi asupra relațiilor din viața ta. Pe cine ții aproape de tine este atât de important, așa că gândește-te la cum vrei să arate și începe să faci acțiuni aliniate.

Ce mesaj secret transmite Universul în 2024, pentru fiecare zodie în parte

Fecioara

E timpul să te organizezi! Și dacă ești o Fecioară stereotipă, acesta ar trebui să fie unul dintre lucrurile tale preferate de făcut! Este timpul să cureti dezordinea. Deși nu este încă timpul curățeniei de primăvară, se pare că Sezonul Vărsător îți poate face foame să elimini cel mai apropiat și să îndepărtezi deșeurile și dezordinea din viața ta, care nu mai au loc. Sezonul Vărsător este, de asemenea, probabil să fie o perioadă aglomerată pentru tine, în care poate jonglezi cu câteva lucruri, așa că a fi cât mai organizat posibil te va ajuta să ramai în fruntea listei de sarcini. Dacă dorești să începi un nou loc de muncă sau să începi proiecte noi în 2024, Sezonul Vărsător oferă niște energii bune, de susținere, așa că dă-i drumul!

Balanta

Sezonul sărbătorilor s-a încheiat, dar se pare că abia a început pentru tine! Este posibil ca calendarul tău social să fie agitat în acest sezon Vărsător și se pare că ai multe de sărbătorit. Luna Plină a Leului din 25 ianuarie ar fi momentul perfect pentru a organiza o adunare cu prietenii sau pentru a te întoarce la prietenii pe care nu i-ai mai văzut din vechiul an. Să te distrezi și să fii sociabil poate fi într-adevăr o sursă de inspirație pentru tine în acest Sezon Vărsător, așa că fă-i un punct de a intra în legătură cu cei pe care îi iubești. Dacă evenimentele sociale nu sunt treaba ta, acesta este un moment extrem de creativ și pentru tine. Poti canaliza această energie în concentrarea asupra pasiunilor tale creative; Sigur că vei face unele dintre cele mai bune lucrări!

Scorpion

Sezonul Vărsător este un moment bun pentru a te concentra asupra mediului înconjurător. Crearea unui spațiu care să se simtă aliniat și organizat poate face minuni pentru productivitatea ta și sentimentele tale generale de pace. Poate că este timpul să cureti dezordinea, să îți reorganizezi dormitorul sau să te gândesti să te muti în sfârșit într-un loc nou, scrie SfatulParintilor. Simte în ceea ce te face să te simți mai bine. Alternativ, s-ar putea să descoperi că Sezonul Vărsător aduce unele chestiuni de familie la un cap în viața ta. Poate că trebuie să fii acolo pentru un membru al familiei sau poate doresti să petreci mai mult timp de calitate cu familia ta. Ca suflet sensibil, asigura-te că îți protejezi energia și că practici multă îngrijire de sine, mai ales dacă ai grijă de ceilalți.

Săgetător

Este timpul să iti expui gândurile și sentimentele pe hârtie. Poate că ai avut multe întâmplări, sau o mulțime de energie rețiuta a clocotit în mintea ta. A sosit timpul să scoti totul, iar jurnalul este o ieșire grozavă. Dacă anxietățile tale ți-au luat tot ce este mai bun, ar putea fi și timpul să discuti cu un prieten sau cu un terapeut. Comunicarea, conectarea și exprimarea modului în care te simți cu adevărat par să aducă răspunsurile de care ai nevoie în acest Sezon Vărsător. Uneori, pentru a ne exprima mai bine, trebuie să intrăm mai întâi în interior și să ne dăm seama cum ne simțim cu adevărat. Apoi, devine mai ușor să vorbești și să comunici cu ceilalți. Nu te sfii să faci acea călătorie spre interior.

Horoscopul zilei, joi, 18 ianuarie 2024. Luna intră în Taur și dezlănțuie haosul. Trei zodii vor ieși victorioase din lupta cu anarhia

Capricorn

Soarele tocmai s-a mutat din semnul tău și poate că te simți puțin liniștit față de locul în care au fost cândva razele Soarelui. Acum esti până la genunchi în noua ta călătorie în jurul Soarelui și poate te simți puțin mai îndreptat și mai aranjat cu direcția în care te îndrepti. Sezonul Vărsător este un moment bun pentru a te concentra asupra sentimentelor tale de valoare de sine. Cauți validare din surse externe? Te simți demn doar dacă ai un anumit articol, sau dacă arăți într-un anumit fel, sau dacă contul tău bancar arată un anumit număr? Permiterea valorii tale să fie legată de aceste lucruri nu se termină niciodată bine, așa că poate concentrează-te pe modalități în care poți construi un sentiment de valoare și stima de sine din interior. Poți să meditezi la ideea că ești demn și minunat doar pentru că ești cine ești? Stai cu această idee în acest sezon și vezi cum se aseaza.

Vărsător

Soarele strălucește în colțul tău în timp ce sărbătorești călătoria în jurul Soarelui! Indiferent de ceea ce ai planificat în acest sezon de aniversare, sper că vei putea să te înconjori de dragoste, bucurie și entuziasm pentru ceea ce urmează! Luna Plină a Leului din 25 ianuarie va fi un moment minunat pentru a te înconjura de prieteni și familie. Dacă plănuiești o petrecere sau un eveniment, fă-o cât mai aproape de această Lună Plină! Dacă doresti să găsesti un partener, un mentor sau un agent, această Lună Plină este un moment minunat pentru a te expune acolo. Odată cu Uranus, planeta ta conducătoare, staționând direct pe 27 ianuarie, lucrurile vor începe să pară că curg într-o direcție plăcută și lină. Ar trebui să găsesti mai mult impuls pe măsură ce ajungem la sfârșitul lunii. 

Acest impuls te va ajuta să progresezi în orice direcție pe care o alegi. Pe măsură ce trecem în februarie, atenția ta se va muta asupra sănătății și bunăstării tale. Ai grijă de tine? Îți asculți înțelepciunea interioară? Luna Nouă din 9 februarie va fi un moment bun pentru a te concentra asupra îngrijirii de sine. Odată cu Pluto mutandu-se în semnul tău, înseamnă că transformarea este în curs. Dar nu iti face griji, această transformare este lentă și constantă. Pluto va fi în Vărsător aproape 20 de ani, așa că ai mult timp să te obișnuiești cu energia lui. Dar, transformarea este în curs de desfășurare, așa că aștreaptă-te ca acest capitol următor să includă multe dezvăluiri și eliberare. Pluto promite întotdeauna o mare renaștere, așa că știi că, dacă viața este pregătită pentru unele schimbări, există și noi începuturi minunate la orizont. La mulți ani, Vărsător!

Pești

Soarele se va muta în semnul tău în continuare, așa că acest sezon va fi unul de curățare și închidere. Vei descoperi că trebuie să închei capetele libere, să te organizezi și să creezi spațiu pentru noul capitol care se pregătește să înceapă. Înainte de următoarea călătorie în jurul Soarelui, există câteva lucruri pe care trebuie să le elimini. Poate că sunt lucruri prea grele pentru a fi luate cu tine în următoarea călătorie. Luna Plină a Leului pe 25 ianuarie și Luna Nouă a Vărsătorului pe 9 februarie vor fi un moment bun pentru a face inventarul a ceea ce trebuie să meargă și a ceea ce trebuie să rămână. Foloseste acest ciclu lunar pentru a te gândi la ceea ce nu tr va mai alătura în următoarea aventură. Inima ta și felul în care te simți îți vor ghida drumul, așa că încearcă să nu te lași prea prins de cap.

Secretele Feng Shui 2024: Culorile norocoase care vor atrage prosperitatea în Anul Dragonului de Lemn