MENIU

Horoscop pentru Săptămâna Luminată. Mari schimbări începând de luni

Două sunt evenimentele astrologice ale săptămânii viitoare.

Două sunt evenimentele astrologice ale săptămânii viitoare, potrivit Horoscopului întocmit de astrologul Urania.

Ele sunt legate de traseul planetelor personale Venus și Mercur care schimbă semnul zodiacal: Venus va intra în zodia Gemenilor în după-amiaza zilei de 11 aprilie iar Mercur va intra în Taur la începutul zilei de 15 aprilie.

În felul acesta, ponderea pe care avut-o până acum zodia Berbecului se atenuează, pentru că o parte dintre planetele care s-au aflat acolo în ultimele săptămâni au părăsit semnul de Foc și au intra fie în zodia de Pământ a Taurului, fie în cea de Aer a Gemenilor.

Cu Soare, Uranus și Lună (pe 17 și 18 aprilie), zodia Berbecului rămâne una puternică dar nu mai are forța de impact pe care am cunoscut-o pe pielea noastră în perioada anterioară.

Pragmatismul se va accentua o dată cu cu 15 aprilie când Mercur se va îmbiba de vibrația semnului de Pământ pe care va începe să-l traverseze și, alături de Marte, va alcătui o pereche eficientă în chestiunile practice, pecuniare sau administrative.

Venus va intra în Gemeni pe 11 aprilie și de acolo va induce un influx favorabil comunicării, gândirii, călătoriilor, întâlnirilor.

Cel mai important aspect al săptămânii viitoare îl reprezintă cuadratura la grad perfect dintre Marte și Jupiter, la 12 grade, pe axa Taur/Leu, din zilele de 17 și 18 aprilie care le poate aduce, tuturor, în funcție de harta personală, conflicte, tensiuni psihice, confruntări cu situații nedrepte, agresivitate, etc. Cei mai vizați sunt cei născuți în zodiile Taur/Leu și, secundar, cei născuți în Scorpion/Vărsător.

Luna va străbate un sector de la Capricorn la Berbec. VEZI AICI Horoscopul zodie cu zodie.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop aprilie horoscop 11-17 aprilie