MENIU

Horoscop, miercuri 6 septembrie. Câștiguri financiare pentru o zodie, buget tăiat pentru alta

<p>Horoscopul zilei - 6 septembrie</p>

Două zodii nu o duc foarte bine în această zi din perspectivă financiară. Toate calculele arată o situație complicată pentru nativii din zodia LEU.

Horoscop miercuri, 6 septembrie:

BERBEC
Aveti tendinta de a considera ca tot ce vi se intampla este o tragedie astazi. Exagerati si cineva va readuce cu picioarele pe pamant, pentru ca aceasta atitudine dauneaza relatiilor sociale.

TAUR
Va simtit suficient de confortabil la serviciu incat sa abordati un subiect sensibil. Veti avea cuvintele la voi, asa ca discutia va fi un succes garantat.

GEMENI
Incepeti ziua de lucru in forta, iar ritmul alert de astazi poate sa va aduca plangeri din partea colegilor. Pe de alta parte, implicarea voastra nu va fi trecuta cu vederea.

RAC
Aveti ocazia sa faceti o schimbare in bine asa ca nu ratati momentul. Trebuie sa fiti foarte atenti si sa primiti ce vi se propune.

LEU
Toate calculele va arata ca trebuie sa fiti putin mai economi si incepeti sa taiati bugetul destinat distractiei. Un membru al familiei va fi nemultumit.

FECIOARA
Ar fi bine sa va puneti ordine in prioritati si sa ii anuntati si pe cei din jur pentru a nu avea asteptari mari de la voi. Abia apoi va puteti concentra la lucrurile personale.

BALANTA
Astazi trebuie sa ascultati cu atentie ceea ce vi se spune, pentru ca o sa invatati lucruri importante din cele auzite. Va fi o lectie notabila pentru voi.

SCORPION
Aveti multa energie si vreti sa va distrati chiar daca este mijlocul saptamanii. Aveti grija sa terminati toata treaba inainte sa adunati prietenii si sa mergeti la petrecere.

SAGETATOR
Asteptati sustinerea unor membri ai familiei, dar intarzie sa apara. Desi va deranjeaza, este o lectie buna, pentru ca asa va dati seama ca nu ati abordat cum trebuie problema.

CAPRICORN
Aveti foarte mult de munca si nu va permiteti sa pierdeti timpul deloc pe drumuri. Nu va plangeti totusi, pentru ca stiti ca dupa perioada asta stresanta urmeaza concediul.

VARSATOR
Aveti nevoie de mai multa distractie in viata voastra. S-a instalat monotonia si mai este doar un pas pana sa cedati. Prietenii vor lua atitudine.

PESTI
Incercati sa faceti ceva, insa aveti parte numai de hopuri. Nimeni nu vrea sa va ajute pentru ca ei considera ca nu este ceva ce poate fi realizat, dar voi vreti cu incapatanare sa le aratati contrariul.

Sursa: BucurestiFM

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop zilnic